İnegöl’den Diyanet’e 25 bin 300 TL kurban bağışı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında İnegöl’den 52 adet bağış gerçekleştirildi. Bu bağışlar kapsamında İnegöl’den yurt dışına toplamda 15 bin 300 TL, yurt içine ise 10 bin TL bağışta bulunuldu.

Yayınlama: 15.09.2015
652
A+
A-

Kurban Bayramı’nın yaklaşması dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğinde başlatılan ‘Kurbanlarımız Kardeşlik İçin’ isimli Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’den de yurt içi ve yurt dışı kurban bağışları hızlı bir şekilde devam ediyor.

 

YURTİÇİNDE 182 İL VE İLÇE, YURTDIŞINDA 76 ÜLKE






Bu yılki Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında, yurt içinde 182 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında da 76 ülkenin 450 bölgesinde kurban kesimi yapılacak.

 

BAĞIŞLAR 23 EYLÜL’DE SONA ERİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek olan Vekâletle Kurban Kesim Programı kapsamında gelmesi beklenen kurban vekâletlerine göre 200 bin hisse kurban kesimi hedeflenirken bu hedefe İnegöl’den şimdiye kadar 52 bağışlık katkıda bulunuldu. Yurt içinde 625, yurt dışında ise 450 TL bedelle yapılacak olan vekâletle kurban kesimi için İnegöl’den 1 Eylül tarihinden bu yana kadar 34 yurtdışı, 16 yurtiçi bağış gerçekleştirildi. 23 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya bağış yapmak isteyen vatandaşların İlçe Müftülüğüne ya da cami görevlilerine başvurmaları gerektiği ifade edildi.

 

İnegöl’den yurt dışına toplamda 15 bin 300 TL, yurt içine ise 10 bin TL bağışta bulunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş