İNEGÖL’E HOBİ ÇİFTLİĞİ

Şehir hayatı yüzünden unutulan ve uzak kalınan köy hayatını yeni nesillere yeniden hatırlatmak ve yaşatmak amacıyla doğal hayatın tüm renkleriyle ortaya çıkarılacağı bir Hobi Çiftliğinin çalışmalarına başladıklarını ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yılsonu itibari ile projenin faaliyete geçeceğini ifade etti.

Yayınlama: 25.02.2016
1.403
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ocak ayında Kültür Park içerisinde açılışı yapılan Pisi Bahçenin İnegöl halkının büyük beğenisini kazandığını ifade ederek ikinci pisi bahçe için de çalışmalara başladıklarını söyledi.

 

YENİ BARINAK YILSONUNA YETİŞECEK






Hayvanları sahiplenme ve çocukların hayvan sevgisi ile büyümeleri, onlarla bütünleşmesini sağlamak adına Pisi Bahçe’yi geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiklerini belirten Aktaş, “Bu uygulamamız halkımızın ve hayvan severlerin beğenisini kazanan bir proje oldu. Bu nedenle ikinci bir pisi bahçe için çalışmalarımızı başlattık. Şu an yer tespiti için araştırma yapıyoruz. Yeni hayvan barınağı yapma isteğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Burayla ilgili olarak çalışmalarımızı başlattık. Şu an proje aşamasında. Allah nasip ederse yeni barınağımızı da yılsonuna kadar yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

 

HOBİ ÇİFTLİĞİ DE GELİYOR

Şehir hayatı yüzünden unutulan ve uzak kalınan köy hayatını yeni nesillere yeniden hatırlatmak ve yaşatmak amacıyla doğal hayatın tüm renkleriyle ortaya çıkarılacağı Hobi Çiftliğini de Alibeköy’de hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Aktaş, “İnşallah yılsonuna kadar bu projemizi de halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş