İnegölspor Amed’e hiç yenilmedi

Hafta sonu İlçe Stadı’nda Amed Sportif Faaliyetleri konuk edecek olan temsilcimiz İnegölspor, tarihinde rakibi ile oynadığı 5 müsabakada, mağlubiyet yüzü görmedi.

Yayınlama: 10.02.2016
450
A+
A-

 

Temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu karşılağacağı rakibi Amed Sportif Faaliyetler ile tarihinde oynadığı müsabakalarda mağlubiyet yüzü görmedi.

 






Tarihinde ilk defa 14.12.2011 tarihinde kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibini Hicabi Demir ve Raif Demir’in attığı goller ile 2-1 mağlup etmişti. Temsilcimiz Amed Sportif Faaliyetler ile 2. müsabakasına 04.03.2012 tarihinde deplasman takımı olarak çıktı. Bordo beyazlı ekibimiz, karşılamadan beraberlik ile ayrıldı. 2014 – 2015 sezonunda kendi evinde Amed’i ağırlayan İnegölspor, Okan Deniz’in golü ile öne geçmiş, Kaptan Kemal Hastürk’ün kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaşanan penaltı atışını Şehmus Özer gole çevirince, ekibimiz rakibi ile berabere kaldı.

 

EN FARKLI SKOR 2-4

İki ekip arasında oynana en farklı skor ise geçtiğimiz sezon yaşandı. 26.04.2015 Tarihinde deplasmanda Amed Sprtif Faaliyetler ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibini Yasin Görkem Arslan, Alişan Ural, Kaptan Kemal Hastürk ve Mümin Aysever’in golleri ile 2-4 mağlup etti.

 

İLK DEVREDE YENİŞEMEDİK

Temsilcimiz İnegölspor, ilk devre konuk olduğu Amed Sportif Faaliyetler deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Temsilcimiz iki Amed ile oynanan müsabakalarda rakip ağlara toplam 7 gol bırakırken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü.

 

3 PUAN SIRALAMADA YERİMİZİ DEĞİŞTİRECEK

Temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu İlçe Stadı’nda ağırlayacağı rakibi Amed Sportif Faaliyetleri mağlup etmesi durumunda puanını 29’a yükseltecek ve puan cetvelinde rakibinin önüne geçmiş olacak.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş