İnegölspor atmosferden tedirgin

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Amed maçında saha içerisinden çok saha dışında yaşanabilecek psikolojik sıkıntıların ve atmosferin kendilerini tedirgin ettiğini belirtti.

Yayınlama: 01.10.2015
442
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Amed Sportif Faaliyetler müsabakası öncesi hazırlıklarını dün kulüp tesislerinde sürdürdü.

 

3 PUAN İÇİN GİDİYORUZ






Hazırlıklarla ilgili bilgi veren İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Havanın çok yağışlı olmasına, sahanın çok ağır olmasına rağmen tempolu, güzel antrenmanlar geçiriyoruz. Amed maçı bizim için içerideki Kocaeli beraberliğinden sonra son derece önem kazandı. Kazanmak istiyoruz. Oraya kazanmak için gideceğiz. Takımımıza, kendimize güveniyoruz. Bizim takımımız iyi bir takım. Hep zamana ihtiyacımız olduğunu söyleriz ama aldığımız sonuçlar bu zamanı kısaltmak yerine bizi sıkıntıya soktu. Her şeye rağmen kaliteli, bu ligin oyuncularından kurulu bir takımımız var. Amed karşısından 3 puanla döneceğimize inanıyoruz. O niyetle gidiyoruz. İnşallah iyi bir oyun ve iyi bir mücadele ile oradan 3 puanla döneriz” dedi.

 

“DIŞ FAKTÖRLER BİZİ TEDİRGİN EDİYOR”

“Saha içerisinden çok saha dışarısında yaşayabileceğimiz psikolojik sıkıntılar bizi düşündürüyor” diyerek sözlerine devam eden Güller, “Şuanda Diyarbakır’da 8-9 ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bizim oynayacağımız ilçede bu yasak yok ama oradaki atmosfer bizi tedirgin ediyor. Saha içerisinde üzerimize düşen her şeyi yapacağız. İnşallah futbolcularımız da saha dışarısındaki etkenlerden çok fazla etkilenmeden maç oynama şansını yakalarlar. Eğer düşündüğümüz gibi olursa Amed’i yenip de geri geleceğiz” şeklinde konuştu.

 

MENÜSKÜSÜNDEKİ YIRTIKLA OYNUYORDU

Kaptan Kemal Hastürk’ün sakatlığıyla ilgili konuşan Güller, “Menüsküslerinde yırtık vardı, zaten o yırtıkla oynuyordu. Gidebildiği kadar gidecekti ama buraya kadarmış. Ameliyat oldu ve yaklaşık 1 ay kadar aramızda olmayacak. En kısa sürede dönmesini bekliyoruz. Şuan için bir eksiğimiz yok, Bülent’in arka adalesinde küçük bir problem var ama o da mani olmaz. Maça kadar onun da hazır hale geleceğine inanıyorum. Kaptanın dışında bizi zora sokacak bir eksikliğimiz yok” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş