İnegölspor her geçen gün gelişiyor

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, takımın gün geçtikçe fiziksel ve mental anlamda gelişme kaydettiğini belirterek gelişimleri sahaya yansıtarak iyi sonuçlar almak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 06.11.2015
430
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, girdiği zorlu maç fikstürü içerisinde Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Ankaragücü müsabakası hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BÜTÜNLÜK






Tüm rakiplerin zorlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Ankaragücü ile karşılaşıyoruz. Grubumuzun lideri konumundalar şuanda. Büyük ve tarihi olan bir camia… Benim de 4 yıl çalıştığım bir camia… Biz İnegöl olarak bir trend yakalamak istiyoruz. Son 3 haftadır mağlup olmadan gidiyoruz ama son 2 haftası beraberlikle bitti. Kendi sahamızda oynuyoruz. Her gün gelişiyoruz. Sporcularımız her gün üzerine katarak geliyorlar. Taktiksel ve fiziksel anlamda gelişmeler gösteriyoruz. Bu hafta bunun üzerine çıkmak istiyoruz. İçeride 3 puan almak istiyoruz. Bu ligde her puan çok önemli. Rakibin kim olduğundan ziyade bizim neler yapacağımız önemli. Bu nedenle gelişmelerimizi artı anlamda üzerine katarak sahaya yansıtırsak çok iyi bir sonuçla sahadan çıkarız. Seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İnegöl seyircisi tamamıyla bu maçta desteklerini takımlarına verirler. Artık bizim her hafta yukarıları zorlayan, yukarılara çıkmak isteyen arzularımızın sahaya yansıması gerekiyor. Bu birlik ve bütünlük içerisinde olacaktır. Futbol her türlü sonuca açık bir oyun. Karşımızda güçlü bir takım var. Önemli olan iyi bir takım olmaktır. Biz de iyi bir takım olmak istiyoruz. İnançlı bir grubuz. Bunu sahaya yansıtarak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Gelebilecek her sonuca razı olacağız” dedi.

 

KIRMIZI KARTLARDAN BAŞIMIZ DERTTE

Burak’ın cezasının devam ettiğini ve Emrah’ın cezalı duruma düştüğünü belirten Güngör, “Maalesef her hafta cezalı sporcumuz oluyor. Eksik demek yanlış olur sadece cezalı sporcumuz var. Sahaya 11 kişi çıkarak kıran kırana iyi bir mücadele ile istediğimiz sonucu almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

ALTYAPIDAN CEVHER DOĞUYOR

Altyapıda yetişmiş olan 16 yaşındaki Ahmet Acar’ın A takımla birlikte antrenmana çıkması ile ilgili konuşan Güngör, “Ahmet ilçemizde bulunan bir amatör takım ile oynanan hazırlık maçında gayet iyi performans sergiledi. Bizim bir görevimiz de bu kulübün geleceğini hazırlamaktır. Sadece günübirlik sonuca endeksli bir antrenör değilim. Bunu geçmişte çalıştığım kulüplerde de gösterdim. Oynanan hazırlık maçında Ahmet çok dikkatimizi çekti. Daha genç, 16 yaşında yetenekli bir sporcumuz. İnşallah onu geliştiririz. Hem psikolojik hem fiziksel olarak gelişimine katkı yaparız. İnegöl tarihine yetenekli bir sporcuyu da katarız. O nedenle aramıza aldık. Bundan böyle Ahmet bizimle beraber idmanlara devam edecek” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş