İnegöl’ün en temizi

24 Şubat Çarşamba günü Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törende; 2015 yılı boyunca gerçekleştirilen havuz ve havuz suyu hakkındaki analiz ve denetimler neticesinde sağlığı olumsuz etkileyecek herhangi bir durumla karşılaşılmayan, Sağlık Bakanlığının havuzlarla ilgili yönetmelik kriterlerine uygun faaliyet gösteren 56 havuza sertifikaları takdim edildi.

Yayınlama: 27.02.2016
471
A+
A-

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 2015 yılında kayıtlı 129 havuzdan su numunesi alınarak incelendi ve düzenli olarak denetimleri yapıldı. Bunların arasından suyu temiz çıkan 56 havuza sertifika verildi.

 

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü, ‘Yüzme Havuzlarının Tabii Olacağı sağlık Esasları ve Şartları Hakkındaki Yönetmelik’ hükümleri doğrultusunda envantere kayıtlı yüzme havuzlarından yıl içinde belirli numuneler alarak tahliller yaptı. Halk Sağlığı Müdürlüğü, Hotel Angelacoma Spa & Wellness’ın havuzunun kriterlere uygunluğunu tespit etti.






 

Hotel Angelacoma Spa & Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ortakçı, konu ile ilgili açıklamalarda bulunaraj “Otelimiz bünyesinde yer alan, 12 ay boyunca yaz kış demeden kullanılabilen yarı olimpik, ısıtmalı yüzme havuzumuzun, 2015 yılında geçirdiği tüm denetimler ve yapılan su numume tetkiklerine göre Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olduğu tespit edilmiş ve Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Temiz Havuz Suyu” sertifikası verilmiştir. İnegöl’de sadece otelimize verilen bu sertifikanın, insan sağlığına olan hassasiyetimizin ve müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki çabalarımızın bir karşılığı olarak görüyorum. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş