İSLAM’I HEDEF ALDILAR İZMİR SAHNESİ İNEGÖL’E UYMADI!

“Yağmur Ağlıyor” isimli oyunlarını sergilemek üzere İzmir’den İnegöl’e gelen ve önceki akşam Belediye Kültür Sarayı’nda 2 kez sahne alan Derin Sahne tiyatro ekibi, oyun içerisindeki İslam’ı aşağılayıcı sahneler ve din adamlarını sahtekâr olarak gösteren alaycı bölümleri ile İnegöllü sanatseverleri şok ettiler.

Yayınlama: 23.12.2015
550
A+
A-

Önceki akşam Belediye Kültür Sarayı’nda ilçe halkının huzuruna çıkan Derin Sahne tiyatro ekibi, oyun sırasında şok üstüne şok yaşattı. Bir komedi oyunu izlemeye giden ilçe halkı, mizahın İslam dinene hakaretler ve tüm din adamlarını sahtekâr olarak tanıtan tavırlarla sergilenmesi üzerine şok yaşadılar.

 

İSLAM DÜŞMANLIĞI






Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şubesi’nin organize ettiği tiyatro gösterisi, normal bir şekilde başladı. Derin Sahne ekibinin canlandırdığı “Yağmur Yağıyor” isimli tiyatro oyunu içerisinde ilerleyen bölümlerde hem oyuncuların üslubu bozuldu hem de oyunun içerisinde verilmek istenen mesaj gün yüzüne çıktı. Oyun içerisinde İslam’a yönelik hakaretler ve aşağılayıcı sözler dikkat çekti.

 

ÖLÇÜYÜ KAÇIRDILAR

İslam dinini alaycı bir anlayışla kötüleyerek din adamlarını sahtekâr olarak gösteren oyun sırasında, bazı vatandaşlar bu duruma dayanamayıp salonu terk etti.

 

Tiyatro oyununda, kendisini şeyh olarak tanıtan bir kişinin, mümin isimli bir vatandaş ile ailesini nasıl dolandırdığı konu alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş