İstaş’lı güreşçiler göğsümüzü kabarttı

Geçtiğimiz hafta Bursa’da Güreş dalında düzenlenen Kulüpler arası Güreş İl Şampiyonası ve okullar arası düzenlenen Valilik Kupası Güreş müsabakalarına katılan İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencileri aldıkları başarılı sonuçlarla İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etti.

Yayınlama: 31.03.2016
526
A+
A-

 

Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Bursa Valilik Kupası güreşlerine Serbest stilde katılan Yunus Bayraktar 32 kilogram sıkletinde Bursa 2’ncisi olarak gümüş madalya aldı. Yine Bursa Kestel’de düzenlenen Bursa Kulüpler Arası Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen stilde katılan Yusuf Bayraktar 32 kilogram sıkletinde Bursa 3’üncü olarak bronz madalyaya aldı.

 






Öğrenci sporcular bu başarılı sonuçları ve gösterdikleri gayretle okullarının gururu oldular. Güreşçilerin bu başarıları ileride daha büyük başarılara ulaşacaklarının da bir habercisi oldu.

 

GURUR DUYUYORUZ

Katıldıkları turnuvalarda başarıya ulaşan öğrencilerini kutlayan Okul Müdürü Orhan Erdoğan, “Öğrencilerimizin ruh ve beden sağlıkları bizim için çok önemlidir. Bu nedenle okulumuzun kısıtlı imkânları ile öğrencilerimizi futbolun dışındaki spor dallarına da yönlendiriyoruz. Okulumuzda halen futbol, basketbol, voleybol ve karate branşlarının dışında ata sporlarımız olan okçuluk ve güreş dalında sporcu öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizin başarıları ailelerini ve çalıştıkları kulüpleri ne kadar sevindiriyorsa bizi de o derece sevindiriyor. Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah okulumuzdan ileride Koca Yusuf’lar, Kel Aliço’lar, Yaşar Doğu’lar, Kurtdereli Mehmet pehlivan gibi pehlivanlar çıkar. Bu öğrencilerimizi kutlarken onları bu seviyeye getiren kulüplerine ve hocaları Habip Arslan’a teşekkür ederim. İstaş Kentaş akademik başarılarının yanında sporda da centilmence her dalda olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş