İTSO ek hizmetin temelini attı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ilçe merkezindeki eski binasının yerine yapılacak ek hizmet binası ve iş merkezinin temeli törenle atıldı.

Yayınlama: 15.08.2015
436
A+
A-

Dün saat 14.00’de Sedef pastanesi yanındaki İTSO eski hizmet binasının yerine yapılacak olan ek hizmet binasının temel atma törenine Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekilleri Turgay Yel ve Eşref Yiğit’i katıldığı temel atma töreninde, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite üyeleri hazır bulundular.

 

HİZMET BİRİMLERİMİZ OLACAK






Töreni açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen İTSO’nun kaynaklarının en verimli şekilde kullandığını söyledi. İlçe Merkezi’ndeki yaklaşık bin metrekarelik arsa üzerine 3 katlı olarak inşa edilecek ek hizmet binasında,  üyelerine oda tarafından gerekli olan tüm hizmetleri verileceğini aktaran Başkan Anıl, “Binamızın zemin katında bankalar olacak. Üst katında ise hizmet birimlerimiz olacak. İnegöl ilçe merkezindeki üyelerimiz merkez binamıza gelmekte zorlanıyor ve zaman zaman bize serzenişte bulunuyorlardı. Bu nedenle eski binamızın arsası üzerinde ek hizmet binası yapma fikri ortaya çıktı” dedi.

 

HİZMET ÇITAMIZI DAHA YÜKSELTECEĞİZ

Yeni bina tamamlandığında ilçe merkezindeki üyelerine yerinde ve daha hızlı hizmet veremeye başlayacaklarını belirten Anıl, “Ayrıca iş merkezinden elde edilecek kira gelirleri ile hizmet çıtamızı daha yükselteceğiz” diye konuştu.

 

İNEGÖL’DE ÜYELERİMİZİN ARTAN İHTİYAÇLARINA UYGUN YATIRIMLAR YAPIYORUZ

İTSO’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) akreditasyon sertifikasına sahip olduğunu da bildiren Metin Anıl, bünyelerinde KOSGEB, TSE ve Ticaret Borsası temsilcilikleri açtıklarını, böylece daha hızlı ve kaliteli hizmet verdiklerini söyledi. Anıl, “Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak adına çeşitli kurumlarla iş birliği içindeyiz. Bunun yanı sıra sürekli büyüyen İnegöl’de üyelerimizin artan ihtiyaçlarına uygun yatırımlar yapıyoruz” diye konuştu.

 

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise, ek hizmet binasının İnegöl’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

ÖNEMLİ KATKILARI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ODA

Kaymakam Ali Akça’da, “İnegöl için önemli bir gün olduğunu değerlendirdiğim bu günde, siz değerli arkadaşlarımız ile beraberiz. Bunun da mutluluğunu yaşıyorum. İnegöl Allah’ın bahşettiği gerçekten verimli topraklar üzerinde kurulmuş bir ilçe. İnegöl’ün bir çok değerleri var. Tarihi değerleri var İnegöl’ün. Tabii değerleri var ve neticede üretken bir ilçe İnegöl. Tabi İnegöl’ün bu mevcut değerlerini kazanmasında, üretkenliğin kazanılmasında kişilerin elbette katkıları var ama kurumların katkıları, kişilerin katkılarından her zaman önemlidir ve İnegöl kurumsallığın ne olduğunu gerçekten erken yıllarda keşfetmiş bir ilçe. Az önce İTSO Başkanımız ifade etti; 1890 yılında kurulan bir oda. Ve yaklaşık 5 çeyrek asırlık yani 125 yıla ermiş zaman dili ile aynı zamanda İnegöl’ün arşiv kültürünü de bünyesinde barındıran bir oda İTSO. Mevcut üretken yapısının tecelli etmesinde, meydana gelmesinde gerçekten önemli katkıları olduğunu düşündüğüm bir oda. Bu odanın da güzel bir faaliyeti ile siz değerli dostlarla birlikteyiz. İnşallah bu bina bittiğinde İnegöl’ün ekonomisine, İnegöl’ün ticaretine bir adım daha katılmış olacaktır. Kazasız belasız bir şekilde bu inşaatın nihayete ermesini diliyorum ve bu inşaatın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde küçükbaş kurban kesilerek sembolik olarak temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş