İTSO heyetinden üyelerine ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Tüyap Bursa Fuar Merkezi’nde düzenlenen 14.Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’na (Bursa İnşaat 2016) giderek katılımcı İTSO üyelerinin stantlarını ziyaret ettiler.

Yayınlama: 11.04.2016
441
A+
A-

İTSO Meclis Başkan Vekili Timur Erezsarı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Tanrıkulu, Meclis ve Komite Üyeleri Erdinç Ürpermez, Emrah Erim, Zekai Sürer ve Hakan Sorguç ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk’ten oluşan heyet ziyaret ettikleri üyelerinden fuar izlenimlerini aldılar ve başarı dilediler.

 

FUARLAR SEKTÖRLERİN VİTRİNİ






Fuar ziyaretiyle ilgili bilgi veren İTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Tanrıkulu, fuarların sektörlerin görücüye çıktığı yeniliklerin takip edilebildiği ve yeni müşterilere ulaşma fırsatı sunan önemli organizasyonlar olduğunu söyledi. Bülent Tanrıkulu, “Üyelerimizin her zaman yanında olmayı ilke edinen bir kurumuz. Bugün Odamız üyeleri için büyük öneme sahip olan fuarı heyet halinde ziyaret ettik ve katılımcı üyelerimizle görüştük. Fuarın gerek katılımcılar gerekse ziyaretçiler açısından verimli geçtiği bilgisini aldık. Odamız tüm sektörlerdeki üyelerimizin yurt içi ve dışındaki sektör fuarlarına katılabilmesi veya ziyaret etmeleri her türlü desteği vermektedir. Sektör komitelerimiz ve yönetim kurulu üyeleri olarak bu fuarlara iştirak eden üyelerimizi stantlarımda ziyaret ederek destek vermeyi de önemsiyoruz” diye konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş