Tcddnin Sıhhiyedeki Başkentray Çalışması

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (TCDD) Başkentray Projesi kapsamında yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda bugün (25 Ocak Çarşamba) saat 22.00’din itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak.

Yayınlama: 25.01.2017
1.085
A+
A-

TCDD tarafından sürdürülen proje kapsamında yeniden yapılacak olan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü ayaklarının imalatları nedeniyle bu gece başlanacak çalışmalar süresince mevcut karayolu köprüsü altında bulunan Kızılay yönündeki otobüs durakları Sıhhiye Köprüsü ile Mavi Masa Birimi arasına alınacak. Bu sebeple Strazburg Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na çıkış sağlayan yol geçici süreyle taşıt trafiğine kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için yollara asılacak afişlerle çalışmaya ilişkin bilgiler veriyor.

TCDD’nin Kızılay yönündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol normal akışına dönecek. Daha sonra Ulus yönündeki çalışmalara başlanacağından bu kez söz konusu yönde geçici şerit daraltması yapılacak.

TCDD yetkilileri, iki aşamada yapılacak çalışmaların toplam süresinin 40 gün olarak belirlendiğini kaydederek, imalatların kısım kısım tamamlanmasıyla birlikte bulvardaki şerit daraltmalarının da kaldırılacağını bildirdiler.






http://www.elmasajeinfantil.com/category/kirikkale-mutlu-son-masaj/



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş