İTSO ile Doğa arasında indirim protokolü

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile İnegöl Özel Doğa Koleji arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol gereğince Doğa Koleji’ne çocuklarını kayıt yaptıran oda üyelerine yüzde 25 indirim uygulanacak.

Yayınlama: 26.03.2016
434
A+
A-

Üyelerinin kredi kullanımı, eğitim, sağlık ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlamayı hedefleyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) özel kurum ve kuruluşlarla anlaşma yapmaya devam ediyor.    

 

MUTLUYUZ






İTSO’da dün düzenlenen imza törenine odanın Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Oda Başkanı Metin Anıl, Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. İmza töreninde konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyledi. Başkan Anıl, “İnegöl Özel Doğa Koleji ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz” dedi.

 

Protokol töreninde hazır bulunan Doğa Koleji Müdürü Yusuf Ayaz da İTSO ile imzaladıkları protokol ile oda üyelerine katkı yapmayı amaçladıklarını söyledi. Ayaz, protokolden yararlanmak isteyenlerin kayıt sırasında İTSO üyesi olduklarını gösteren belgeyi ibraz etmeleri halinde derhal ön gördükleri yüzde 25’lik indirimi uygulayacaklarını belirtti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş