“İyi yoldayız”

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu ,hafta sonu aldıkları Gençlergücü galibiyeti ve önümüzdeki hafta oynayacakları Zaferspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlama: 27.11.2015
443
A+
A-

Gençlergücü maçını değerlendiren Eser Pullu, “İki İnegöl takımı olarak maça başladık, bizim takımın her hafta yükselen grafiği var. Takımımız kaliteli oyunculardan kurulu. Taktiksel anlamda devamlı genişleme ve yenilenme gösteren bir takım. Oyun içinde sporcularımız dakika dakika skora göre rakibimize iyi tepki veriyorlar. Gençlergücü de doğru oynamaya çalıştı. Kırmızı karttan sonra sayısal eşitlik bozuldu. Erken bulduğumuz golle ve ikinci yarıda yakaladığımız gollerle sonuç bu şekil oldu. Gençlergücünü mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRDİK






“Sayısal üstünlük sende ise bunu değerlendireceksin” diyerek konuşmasını sürdüren Pullu, “Rüzgâr birinci devre sert esiyordu, fakat ikinci devre rüzgârın hızı da kesildi. Rüzgâra karşı oynayarak 1-0 devre arasına girdik, bunun avantajını iyi değerlendirmek gerekiyordu, futbolcularım ve bende bu şekilde düşündük, iyi değerlendirdik, golleri de zamanında bulduk. Böyle bir skor ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

 

EŞİK ATLAMA MÜCADELESİ

Zaferspor maçının kendileri için eşik atlama maçı olduğunu belirten Pullu, “Bursa´dan istediğimiz skorla, istediklerimizi yapmış olarak dönersek bizim için çok büyük avantaj olacak. Çok büyük bir değer olacak. Ondan sonrası için de daha güvenli, daha istikrarlı, daha istediğini bilen bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımızla bu konuyu konuştuk. Onun için Zaferspor maçı bizim için çok önemli. Futbolu maç maç düşünüyoruz. İnşallah Zaferspor maçından hayırlı bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

 

SAKATLARIN DURUMU

Murat Aldı´nınbu hafta düz koşulara başlayacağını ve biraz kuvvete ihtiyacı olduğunu belirten Pullu, “Mesut´un durumu önümüzdeki ay belli olacak. İbrahim´in biraz sakatlığı var düzelme aşamasında takımla antrenmanlara yeni başladı. Semih´in belinde bir ağrısı vardı, Samet de biraz sakatlığından dolayı tedirgin oynuyordu.Oda bu hafta düzelecek inşallah.Tam randıman alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş