Jandarma’dan İTSO’ya ziyaret

Polis teşkilatının olmadığı yerleşim bölgelerinde halkın can ve mal güvenliğini sağlayan, doğal afetlerde arama kurtarma ekipleriyle halkın yardımına koşan, üniversiteye hazırlık kursları düzenleyerek gençlerin eğitimine destek olan Jandarma Teşkilatı, kuruluşunun 175. yılını yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Yayınlama: 13.05.2014
936
A+
A-

Jandarma Komutanlıkları, hatıra ormanı dikmek, halkla birlikte piknik yapmak, sürücülere hediyeler dağıtmak gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek kuruluş yıldönümünü kutlarken, kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretleri de gerçekleştiriyor. İnegöl Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş da bu vesileyle İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl’ı makamında ziyaret ederek, yaşadıkları gururu paylaştı.

 

HALKIMIZIN GÖZBEBEĞİ






Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, jandarmanın da polis teşkilatı gibi halkın gözbebeği olduğunu söyledi. Jandarmanın gece gündüz demeden görev yaparak halkın huzur ve güven ortamı içinde yaşamasını sağladığını vurgulayan Anıl, “Jandarma,  kuruluşu 2 asra yaklaşan köklü bir teşkilattır. Savaş ve barış dönemlerinde hep önemli görevler üstlenmiş ve üstün başarılar elde etmiştir. Jandarmanın haklı gururunu paylaşıyor ve kuruluş gününü canı gönülden kutluyoruz. Sanayici ve işadamları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da jandarmaya elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş