Kadınlar Meclisinden Anneler Günü ziyareti

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, Anneler Gününde farklı bir etkinliğe imza attı. Kadınlar Meclisi, Devlet Hastanesin de yeni anne ve anne adaylarını ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Yayınlama: 12.05.2015
507
A+
A-

Kadınlar Meclisi Başkanı Şeyma Topalak önderliğindeki Kadınlar Meclisi, düzenledikleri etkinlik ile Anne Gününde farklı çalışmalara imza attı.

 

BİR GRUP SURİYELİ ANNEYİ ZİYARET ETTİK






Kadınlar Meclisi Başkanımız Şeyma Topalak yaptığı açıklamada, “Anne olmak, merhametiyle, fedakârlığıyla, sevgisiyle, vefasıyla, insanlığın şahikasına yükselmektir. Kent Konseyi Kadınlar Meclisi olarak anneler gününde farklı bir organizasyon yapmak istedik. Arkadaşlar ile yaptığımız istişarede yeni doğum yapan annelerimizi ve anne adaylarımızı ziyaret etmeye karar verdik.  Bu güzel günde yeni annelerimiz ile anne adaylarımız ile olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Meclis üyelerimiz ile Hastane ziyaretinden sonra Suriye’deki iç savaştan kaçıp gelen bir grup Suriyeli anneyi ziyaret ettik. Suriyeli annelere çeşitli hediyelerin yanında çiçek takdim ettik ve acılarını ve sevinçlerini paylaştık. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyoruz ve her gününün anneler günü gibi mutlu ve huzur içinde geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

HABER: Recep Deniz



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş