Kafkas’ın rakibi Play-Off’tan çekildi

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda temsilcimiz Kafkasspor’un rakiplerinden olan Hamitlerspor Kulübü Başkanı Şerafettin Aşkın, hakemlerin aleyhlerine verdikleri kararlar nedeni ile Play-Off Grubu’ndan çekilme kararı aldıklarını söyledi.

Yayınlama: 07.04.2016
468
A+
A-

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Hamitlerspor, Futbol Tertip Komitesi’ne verdiği dilekçe ile Play-Off Grubu’nda kalan 3 maçına çıkmayacağını bildirdi.

 

Kırmızı-Siyahlıların Kulüp Başkanı Şerafettin Aşkın, egosunu tatmin etmemiş basit hakemler yüzünden yönetim kurulu kararıyla ligden çekilme kararı aldıklarını söyledi.






 

KAPIYA KİLİT VURACAĞIZ

4 sezondur Play-Off Gruplarında mücadele eden Hamitlerspor’da Başkan Şerafettin Aşkın, hakemlere adeta veryansın ederek; “Futbolcularımızın emeği çalınıyor. Liglere renk katan takımımızın daha fazla emeğinin çalınmasına müsaade edemeyiz. Play-Off Grubu son 2 maçımızda hakemler aleyhimize 4 kırmızı, 3 penaltı veriyor. Egosunu tatmin etmemiş basit hakemler yüzünden teknik heyet ve futbolcularımızın emeği çalınıyor. Genç oyuncularımızın alın terine yazık, bizlere yazık. Bundan sonra belki de 270 lisanslı sporcusu bulunan Hamitlerspor kulübünün kapısına kilit vurmak zorunda kalacağız” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş