Kafkasspor’da tekvando kuşak sınavı yapıldı

Kafkasspor Tekvando Kulübü bünyesindeki sporcular yeni kuşak almak için önceki gün sınava tabi tutuldular. 2014 yılının son kuşak sınavını 30 sporcunun katılımı ile Pazar günü Kafkasspor kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 01.10.2014
1.024
A+
A-

Kuşak sınavında sporcular çeşitli kategorilerde hünerlerini göstererek yeni kemerlerini aldılar.

 

Kafkasspor Tekvando Kulübü Antrenörü Ersin Salgıç  “Öncelikle Sınava gelen bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Sizlerin bu davranışı çocuklara daha da güven verecektir ve Çocuklara verdiğimiz bu güven onları başarıya götürecektir. Bu spora destek verilmeli, Çünkü Bu spor Çocukların savunma sanatlarını geliştirmesini, Saygıyı, Bayrağa Saygıyı, Disiplini, selam vermeyi, Boy uzamasını ve kasların gelişmesini ve en önemlisi de kendine güven duymasını sağlar.  Tekvando önü açık bir spor, o yüzden çocuklarımızın bu sporda ilerlemesi için gereken desteği veriniz. Ben bize destek veren Kafkasspor Kulübü başkanı Metin Ungan’a ve yöneticilere çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.






 

Tekvando antrenörü Mehmet Küçükdağ “Başladığı ilk günlerde minik ve yıldız kategorilerinde birer çocuk olan sporcularımız, bugün itibariyle birer spor sevdalısı olarak kendilerini daha çok geliştirmeye çaba gösteriyorlar. Önemli olan bundan sonrasını en güzel biçimde devam ettirmektir. Tekvando’nun sevgi, saygı ve disipline dayalı bir spor dalıdır. Bu spora gönül veren tüm sporcularımı ve ailelerini candan kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” diyerek her konuda olduğu gibi sporda da aile desteğine işaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş