Kafkas’tan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

Süper Amatör Lig’in köklü ekiplerinden Kafkasspor önceki akşam kısa bir süre önce göreve seçilen AK Parti İnegöl İlçe yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. İnegöl’de ki amatör sporun ele alındığı toplantıda konuşan Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da amatör spora desteklerin süreceği inancında olduklarını ifade etti.

Yayınlama: 12.01.2015
538
A+
A-

Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan ve yönetim kurulu üyeleri, kısa süre önce gerçekleştirilen kongre sonrasında göreve gelen AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Bundan önce spor kulüplerine verdiğiniz destek bizce malumdur. Bundan sonra da artarak devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Size ve ekibinize bu zorlu görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.






 

Ungan ayrıca, İnegöl’ün ve spor kulüplerinin gelişmesi yönünde üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek söz alan AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel ise, “Spor kulüplerimize bundan önce nasıl destek verdiysek bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecektir. En kısa zamanda ekibimle birlikte ziyaretinize geleceğim. Bu ziyaret ve fikir alışverişlerimizi tüm kulüplerimiz ile düzenli olarak yapmayı düşünüyor” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Kafkasspor heyeti ile AK Parti heyeti kısa bir tanışma sohbeti yaptılar. Metin Ungan daha sonra kulüp ve yapılmakta olan projeler hakkında Âdem Demirel’i bilgilendirdi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş