Kafkas’tan Akça’ya ziyaret

Kafkas Folklor Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve yeni yönetim, Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Yayınlama: 26.12.2015
507
A+
A-

Ziyarette konuşan Başkan Ömer Faruk Demirtaş; “Gerçekleştirdiğimiz kongre sonrası protokol ziyaretlerine Sayın Kaymakamımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Kendileriyle görüş alışverişlerinde bulunmak, gelecekte yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak istiyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisinden her daim destek aldık. Bu desteğin devamını diliyoruz” dedi.

 

Kaymakam Ali Akça da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Bazı yapılanmalar, kurumlar kendilerine yerel bir hedef çizerler. Kimisi ulusal, kimisi de uluslararası alanlarda bir takım hedefler belirler. Kafkas Derneği ise hepsini içine alıyor. Hem kültüre katkısı, hem de inşan ilişkilerine katkısı da önemli. İnegöl Kafkas Folklor Kültür Derneği çalışmalarıyla uluslararası alanda da göğsümüzü kabartan işler yapıyor. Sizleri tebrik ediyorum. Folklor ekibinizin Gürcistan’dan gelen arkadaşlarla yaptıkları tatlı rekabet, o enfes gösterileri izledik. O arkadaşları ve dansçıları tebrik ediyorum. Müthiş bir kareografi ortaya çıkıyor. Büyük bir emek işi. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş