El değmeden ekmek üretimi yapılıyor

Kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Halk ekmek fabrikasını ziyaret etti.

Yayınlama: 27.02.2016
625
A+
A-

Aktaş, Halk Ekmek Fabrikasının hijyen şartlarına uygun bir şekilde İnegöl’de kaliteli ve ucuz ekmek üretimi konusunda öncü bir kuruluş olduğunu kaydetti.

 

Ziyaret sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün vatandaşımıza her gün on binlerce ekmek çıkaran halk ekmek fabrikamızı ziyarete geldik. Ben öncelikle sorumlu müdürümüz Murat Yağmur’a çok teşekkür ediyorum. İnegöl Halk Ekmek Fabrikası daha önce İnegöl Belediyesinin bünyesinde faaliyetlerini sürdürürken 2011 yılında gerçekleştirilen özelleştirme ile modern bir tesise kavuştu. Son teknoloji ile donatılan bu işletmede el değmeden gayet hijyenik bir ortamda kaliteli ekmekler üretiliyor” dedi.






 

Aktaş; “Halk ekmek fabrikası gayet uygun bir şekilde piyasaya göre daha ucuz ekmek üretimi yapıyor. Belediyemizin firma ile beraber ortaklaşa belirlediği standart tipi büfeler de ekmeklerin satışı gerçekleştirilmektedir. Dolayısıyla gayet güvenle, huzurla ilçe halkımız bu ekmekleri temin edip afiyetle yiyebilirler. Bugün de arkadaşlarımızdan genel anlamda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Faaliyetleri ile ilgili, kapasiteleri arttırmakla alakalı potansiyellerinin olduğunu ve bu noktada da çalışmalar yapabileceklerini ifade ettiler. Gayretli çalışmalarından dolayı işletme sahiplerini kutluyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Belediye Başkanının ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek konuşmasına başlayan Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Murat Yağmur ise; “Halk Ekmek Fabrikası olarak İnegöl halkına hijyen şartlarına uygun bir şekilde son teknolojik imkanlar dahilinde kaliteli ve ucuz ekmek üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İşletmemizin kapasitesini daha da artırarak bundan sonra ekmek üretimi konusunda ilçe halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Özellikle belediye başkanımızın destek ve katkılarını görmek bizleri onurlandırmakta ve bu da işimizi daha iyi bir şekilde yapmamıza vesile olmaktadır. Son olarak halk ekmek fabrikası olarak belediye başkanımıza ziyaretlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş