Kardeş kavgasında tutuklama

Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü’nde meydana gelen ve 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kardeş kavgası ile ilgili adliyeye çıkarılan 4 şahıstan 1’i tutuklandı.

Yayınlama: 29.02.2016
471
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay; önceki akşam Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü’nde meydana geldi. İddiaya göre bölgede faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde çalışan ağabey ile kardeşler arasında, yer süpürme yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine girdi. İşyeri dışına taşan kavgada 34 yaşındaki Kudbettin Ş. ile 33 yaşındaki kardeşi Fahrettin Ş. bıçaklanarak, 20 yaşındaki Mahsun D. ise darp sonucu yaralanmıştı.

 

1 KİŞİ TUTUKLANDI






Olayın ardından alarma geçen emniyet ekipleri, 3 kişinin yaralandığı kavgaya karışan şahısların peşine düştü. Olayla ilişiği bulunan 4 kişi, Emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler; M.D., M.D., S.D. ve H.D. Emniyetteki ifadelerinin ardından ekipler tarafından adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden M.D., M.D. ve H.D. serbest bırakılırken S.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderilirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş