Kayapınarlılara eğitim semineri

İnegöl Belediyesi ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Kayapınar Mahallesi’nde düzenlenen program ile Kayapınarlı çiftçiler için eğitim semineri düzenlendi.

Yayınlama: 21.01.2016
393
A+
A-

Seminer öncesi açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Geçtiğimiz yıl biliyorsunuz bu eğitim seminerlerini düzenlemiştir. Bu yıl da eğitim seminerlerimiz devam ediyor. İnegöl Belediyemize ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediğimiz seminerlerimizde çiftçilerimizin işlerini daha bilinçli yapmak için gerekli bilgiler veriliyor. Biz çiftçilerimizin anlatılanların %99’unu bildiğini biliyoruz. Ama belki çiftçimizin kaçırdığı bir şeyler vardır diye bu seminerleri düzenliyoruz. Bu proje nedeni ile ben öncelikle Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve İnegöl Belediyesi ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürüne ve personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İnegöl Belediyesi ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru ise, “Bildiğiniz gibi ziraat mühendisi arkadaşlarımızla birlikte daha önce farklı noktalarda eğitim seminerleri düzenlemiştik. Bu gün de bunlardan birini icra edeceğiz. Burada anlatılanları uygularsak, daha yüksek verim alabiliriz. Bu seminerlerin amacı, çiftçiliğimizi geliştirmektir. Ben seminerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.






 

Konuşmaların ardından seminer düzeni alınırken, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Şerife Kaya, “Tarımsal Mücadele Yöntemlerinin Doğru Kullanılması” konulu semineri gerçekleştirdi.

 

Bir diğer Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Orhan Sezer, Toprak Tahlili konulu seminer verirken.

 

Seminerin son konusu ise anlatımını Ziraat Mühendisi Emir Güney’in üsteldiği, “Bitki hastalık ve zararları” oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş