Kayseri maçında tarih yazmak istiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan Etimesgut galibiyeti ile grupta ikinci olma şansı yakaladıklarını ifade ederek, “Kayseri maçında tarih yazmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 21.01.2016
400
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan Etimesgut galibiyeti hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör; “Gruptaki ilk 2 iddiamız adına kazanmak önemliydi. Oyunda zaman zaman zor anlar yaşadığımız dönemler de oldu. Saha şartları, hava şartları önemli ama bu şartlar rakip için de aynı. Alt ligdeki takımlar üst ligdeki takımlara karşı daha motive oynuyor. Bunu kupada daha iyi görüyoruz. Gerçeği görmemiz lazım. İlk yarıda net fırsatlar yakaladılar ama sonunda 3 puanla döndük. Kayseri maçına kadar iddiamızı taşıdık. Kayseri maçında tarih yazmak istiyoruz. İnşallah istediğimizi yapar üst tura çıkarız” dedi.






 

“Bizim için aslolan ligdeki durum” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Güngör, “Ligde ne yapacağımızı göreceğiz. 10 günde 4.maçımız. Dar kadromuz var. Rotasyon yapamıyoruz. Manisa maçı var çok önemli. Raif ve Erdi’nin olmaması sıkıntı. Fiziksel ve mental olarak yorgun çıkacağız. 1 aylık süreçteki kupadan kaynaklı dönemden çıkınca daha da rahatlayacağız. Kupada üst tura çıkmak istiyoruz. Bunun yanında ligde de üstelere doğru tırmanmak istiyoruz. İnegöl’ün bu sıkıntıyı yaşamaması gerekiyor: Bu sıkıntılar içerisinde mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

 

Bülent’in çıkarken formasını atması olayıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Güngör, “Bu kulübün bir işleyişi vardır. 2.lig de olsa hatta 3, amatör de bile olsak kulüpleri yolgeçen hanı olarak görmemek lazım. Herkes yerini bilmeli. Buradan ekmek yiyoruz. Büyük bir camianın temsilcisiyiz. Oyundan aldığım için bana da tepkisi olabilir. Forma atma gibi tepkiler hoş değil. Ben devre arasında kalmasını istedik. Şans da verdik ama beklediğimizi bulamayınca oyun içinde değişiklik yapacağız, müdahale de yapacağız. Bu ona yanlış gelebilir. Gelir özür diler, affederiz ama bunu kulübün değerlerine zarar verecek şekliyle yapamazsınız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş