Kent Konseyi’nden CHP’ye ziyaret

Haydar Cerrah Başkanlığındaki İnegöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu, nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Kent Konseyi, son nezaket ziyaretini önceki akşam CHP İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi.

Yayınlama: 25.11.2014
657
A+
A-

Yapılan ziyarette Kent Konseyi üyelerini CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ve bir grup partili karşıladı. Çiçek takdiminden sonra Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah konseyin çalışmalarını ve projelerini anlatan bir dosya takdim etti.

 

KENT KONSEYİ BİR KAZANÇ






Bir tink – tank kuruluşu gibi çalıştıklarını belirten Haydar Cerrah, her türlü projeye ve öneriye önem verdiklerini, İnegöl’e herkesin önem vermesi gerektiğini söyledi. Cerrah, birçoğunu basınla da paylaştıkları konseyin projelerine destek istedi. Kent Konseyinin bir vakıf ya da dernek olmadığını, herkesimden, her fikirden insanın bulunduğunu  ve bunun İnegöl için bir kazanç olduğunu söyledi.

 

CHP’DEN KENT KONSEYİNE TAM DESTEK

CHP İlçe Başkanı Turhan   Neşe ise, konseyin çalışmalarını takip ettiğini ve dinamik bulduğunu, CHP örgütünü ziyaret etmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Kent Konseyinin başlattığı özellikle kaldırım işgallerinin bitmesi konusundaki projesinin sonuna kadar arkasında olduklarını, bu kaldırım görüntülerinin  İnegöl’e yakışmadığını söyledi. Turhan Neşe trafik, otopark yetersizliği, yeraltı sularının zengin ama yeterince verimli kullanılmadığı için boşa aktığını, Kent Konseyinin bu konuda da çalışma yapması gerektiğini belirtti. Başkan Neşe, Konseyin  İnegöl’ün kalkınmasına katkı sağlayacak her projesine destek vereceklerini  ifade etti.

 

Bir saat süren ziyaret, İnegöl’e dair karşılık fikir alış verişi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş