Kent Konseyi’nden Emniyete ziyaret

Haydar Cerrah Başkanlığındaki İnegöl Kent Konseyi bir grup yürütme kurulu üyesiyle İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü kaplanı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 06.03.2015
949
A+
A-

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

İNEGÖL DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL






Ziyarette açıklamalarda bulunan Şükrü Kaplan “İnegöl nüfusu, potansiyeli ve sosyolojik yapısına bakıldığında son derece sakin ve yaşanılabilir bir kent. Dışarıdan görüldüğü gibi değil. Daha önce görev yaptığım ilçe İnegöl’ün üçte bir nüfusuna sahipti ama suç oranı yaklaşık üç katıydı. Tabi ki gönül ister ki hiçbir adi ve adli vaka yaşanmasın ama insanoğlunun var olduğu yerde bu mümkün değildir. En büyük başarımız halk ile olan diyaloğumuz ve halkımızın bize yardımcı olması. Yoksa polis tek başına yapacağı işler sınırlıdır. Kent konseyini çalışmalarını daha çok basından izliyorum ve çalışmalarınızı takdir ediyorum” dedi.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ GÖREVLERİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ise, “özellikle uyuşturucu konusunda İnegöl emniyeti çok başarılı olmuştur. Tabi ki bu tür suçların maalesef sonlanması imkânsızdır ama artık İnegöl ü tehdit özelliği kalmamıştır. Bizlerde emniyetin çalışmalarını izliyor ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Hepimiz aynı gemide yol alıyoruz ve bu geminin esenlik içinde yol alması için  hepimizin sorumlulukları var. Bizde üzerimize düşeni görevleri yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir saate yakın süren toplantıdan sonra Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’a çiçek takdim etti.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş