KETEM’de son

Bursa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, İnegöl’de Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) birimi oluşturulması için çalışmalarda son safhaya gelindiğini belirtti.

Yayınlama: 02.10.2015
643
A+
A-

Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri’nin (KETEM) çok önemli rol oynadığını dile getiren Bursa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, erken teşhis için kanser taramasının önemine dikkat çekti.

 

YILDIRIM’DA HİZMETE GİRDİ, SIRA NİLÜFER VE İNEGÖL’DE






KETEM’in vatandaşların kanser ve kanserde erken teşhisin önemi hakkındaki farkındalığını arttırmada oldukça başarılı işler gerçekleştirdiğini belirten Dr. Akan, “Kanser taramaları gönüllülük esasına dayanır ve vatandaşlarımızın katılımı ile başarıya ulaşabilir. Bursa’da daha fazla vatandaşımızın kanser taramalarına katılımını sağlamak ve erken teşhis şansını artırmak amacıyla 2015 yılında Bursa’ya 3 yeni KETEM kazandırılması için çalışmalara başladık. Yıldırım’da KETEM birimi hizmete girdi. Nilüfer ile İnegöl ilçelerinde de KETEM birimleri oluşturulması için çalışmalarımızda son safhaya geldik. Bu birimlerimizde yapılacak tarama çalışmalarıyla daha çok erken teşhis gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş