Kırsal mahallelerde hizmet devam ediyor

Kırsal mahalleleri şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerine devam eden İnegöl Belediyesi bir çalışmaya da Hayriye Mahallesinde imza attı.

Yayınlama: 30.12.2015
337
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit,Hayriye Mahallesinde gerçekleştirilen kilitli parke taş çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit;“İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar belediye olarak birçok projeyi hayata geçirdik. İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’ümüze yeni bağlanan kırsal mahallelerimizi şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 






 

Yiğit; “Daha önceden İl Özel İdarenin 50 köyümüze yapmış olduğu kilitli parke taşı yardımları vardı ama bu parkelerin döşeme işleri yapılmamıştı. Belediye olarak belirli bir program dahilinde bu eksik kalan kilitli parke taşı döşeme işlerini yapıyoruz. Bu kapsamda bugün de belediye olarak Hayriye Mahallemizde kilitli parke taş uygulaması yapmaktayız. Yapılan incelemeler ve mahalle muhtarımızdan gelen talep doğrultusunda, stabilize olan 600 metre uzunluğundaki yolda 3300 metrekare kilitli parke taş çalışmasına başlandı. Ayrıca bu çalışma sırasında suyun toplanması içinde iki adet menfez yapıldı. Yol kenarında meydana gelen ufak tefek çökmelerden dolayı yol darılmıştı. Bu yüzden burada yapılan çalışma ile 10 metre uzunluğunda 2 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılarak yolun genişletilmesi sağlanarak vatandaşlarımızın yolu daha rahat bir şekilde kullanması sağlandı” dedi.

 

Yiğit; “ İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmekteyiz. Belirli bir plan ve program çerçevesinde bu ihtiyaçların karşılanması adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Belediyemizin gücünü kırsal mahallelerimize götüreceğimiz hizmetler ile göstermiş olacağız. Bugün burada yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş