Kolimat’tan iftar programı

İnegöl’ün tanınan firmalarından Kolimat, Cuma akşamı yaklaşık 100 personelinin de katılımı ile iftar programı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 21.07.2014
1.409
A+
A-

Kolimat aile iftarını bu yıl da personelinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Cuma günü İmren Izgara’da yapılan iftara, firma sahibi Atilla Bütün ile birlikte Kolimat’ın Yenice Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında görev yapan personeller ve İnegöl mobilya sanayisindeki mağazasında görevli personel katıldı. Yaklaşık 100 personelin hazır bulunduğu iftar yemeğinde, Kolimat aile iftarının bundan sonraki yıllarda da aksatılmadan gerçekleştirileceği belirtildi.






 

İFTAR GELENEĞİMİZ SÜRÜYOR

Yemek sonrası bir açıklama yapan Kolimat firması sahibi Atilla Bütün, “1987 yılında girdiğim ambalaj sektöründe, 10 yıl farklı firmada görev aldıktan sonra 1997 yılında Kolimat firmasını kurdum. 17 yıldır İnegöl’de sektörümüzde hizmet vermekteyiz. Kolimat ailesi olarak uzun yıllardır iftar geleneğimizi de sürdürüyor. Yaklaşık 100 kişilik bir aile olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programımızın bir yenisini daha bu akşam değerli çalışanlarımızla birlikte yaptık. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş