Kutlu Doğum Haftası’na ortak kutlama

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, ‘Din ve Samimiyet’ konulu program, 5 cami imamı ve müezzinlerin ortak katılımıyla gerçekleşti. Vatandaşların programa katılımları ise yoğun oldu.

Yayınlama: 18.04.2014
874
A+
A-

 

Önceki akşam Fatih Cami, Yeşil Cami, Hacı Lütfullah Cami, Çimen Cami ve Boşnak Cami ortaklığında ‘Din ve Samimiyet’ konulu bir program gerçekleştirildi. Fatih Cami’nde gerçekleştirilen program vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 






TEMENNİMİZ İNŞALLAH İNSANLARA BU GÜNLERİ DAHA ÇOK SEVDİRMEK

Program öncesi bir konuşma yapan Fatih Cami İmam Hatibi Feyzullah Kaygusuz, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve İlçe Müftlüğümüz tarafından düzenlenen farklı bir şekilde Kutlu Doğum Haftasını kutlamak üzere 5 tane cami seçildi. Bunlardan bir tanesi de bizim camimiz. Bu 5 camide bölge camilerin görevlileri ile beraber bir Kutlu Doğum Haftası programı düzenlenmesi istendi. Biz de bugün burada Yeşil Cami görevlileri Recep Aydın ve Demir Aydın hocamız, Hacı Lütfullah Camii görevlileri Paşa Aydın ve Ayhan Kızmaz hocamız, Çimen Cami görevlileri Cabbar Uzun hocam ve Dursun Ali Yıldız hocam ve Boşkan Cami imamı İsmail Çığal hocam ile birlikte bugün burada Kutlu Doğum Haftası’nı kutlamak üzere bir program hazırlamış olduk. Bu programımız slayt gösterisi ile başladı ardından açılış konuşması, Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve sohbet ile devam etti. Sohbetin sonunda da yine ilahiler ve dua ile programı bitireceğiz. Temennimiz inşallah insanlara bu günleri daha çok sevdirmek, bunu daha çok anmaktır, bugün sohbetin konusu olan ‘Din samimiyettir’ sözünü yaşamaya çalışmaktır. Rabbim inşallah bizleri bu konuda başarılı kılar” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş