Liseliler bowling turnuvasıyla stres attı

İnegöl Belediyesi, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bowling Adası’nın ortaklaşa düzenlediği 1. Liseler Arası Bowling Turnuvası geçtiğimiz gün sonlandı.

Yayınlama: 03.03.2016
422
A+
A-

İnegöl Belediyesi, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bowling Adası’nın ortaklaşa düzenlediği 1. Liseler Arası Bowling Turnuvası 9 okulun katılımıyla 29 Şubat Pazartesi günü yapılan çeyrek final müsabakalarıyla başlamıştı.

 

Çeyrek finalin ardından aynı gün yapılan yarı final müsabakalarında 7 takım mücadele etti. Bu müsabakalarda da başarılı olan 5 takım, 01 Mart’ta yapılan final mücadelesine katılmaya hak kazandı.






 

Finalde ise,  Nilüfer Hacı Kemal Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi, Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi ve Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mücadele etti.

 

Zorlu final mücadelesinde kıyasıya mücadele eden okullardan turnuvanın galibi Naire Çikayeva Anadolu Lisesi olurken ikinciliği Nilüfer Hacı Kemal Lisesi, üçüncülüğü ise Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti.

 

Başarılı olan takımlara ödüllerini vermek üzere programa katılan Belediye Başkan Alinur Aktaş yaptığı konuşmada; “İnegöl Belediyesi olarak dönem dönem futbol ve voleybol turnuvaları gerçekleştiriyoruz. Bugün de farklı bir organizasyona imza atalım istedik ve bu maksatla İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak liselerarası bowling turnuvası düzenledik. Öncelikle İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze, emeği geçenlere ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde ana sponsorumuz olan Bowling Adası’na huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

 

Aktaş devamında; “Bu güzel sportif organizasyona katılan okullarımızı ve öğrenci kardeşlerimizi medeni cesaretlerinden dolayı da kendilerini kutlamak istiyorum. Turnuva da birinci olan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencilerini de ayrı olarak kutluyorum. Naire Çikayeva Anadolu Lisesi yeni bir okul olmasına rağmen hem eğitsel başarılarıyla hem de böyle sportif başarılarıyla adını bizlere duyurmaya başladı. Bir şey dikkatimizi çekti. O da ilk üçe giren okullar arasında sadece Naire Çikayeva Anadolu lisesinde bayan sporcu mevcut. Bu açıdan da kendilerini kutlamak istiyorum. İnşallah daha fazla okulun katılımıyla ileriki yıllarda daha keyifli bir turnuva yaparız. Bowling çok keyifli bir spor. Ben de dönem dönem kızım ve oğlumla bowling oynuyorum ve çocuklarımla keyifli bir vakit geçirmenin ayrıcalığını ve mutluluğunu da bizatihi yaşıyorum. Özellikle bu keyifli sporu herkese öneriyorum. Tekrar birinci olan okulumuzu tebrik ediyor, turnuvanın hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel tarafından üçüncü olan İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel tarafından da ikinci olan Nilüfer Hacı Kemal Lisesi öğrencilerine madalyaları ve kupaları takdim edildi.

 

Son olarak Başkan Aktaş’ta  birinci olan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencilerine kupa ve madalyalarını takdim ederken aynı zamanda öğrencilerin başarılarını küçük altınla ödüllendirdi.

 

Bowling Adası ise birinci olan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencilerine 12 oyun, ikinci olan Nilüfer Hacı Kemal Lisesi öğrencilerine 8 oyun, üçüncü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ise 6 oyun hediye etti.

 

Ayrıca ödül töreni sonrası turnuvaya katılım gösteren okullara katılım belgeleri takdim edildikten sonra, günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş