Minikler her hafta sonu İnegöl AVM’de

İnegöl AVM, hafta sonlarını minikler için şölene dönüştürmeye devam ediyor. Her hafta sonunu birbirinden farklı, yaratıcı ve öğretici etkinliklerle zenginleştiren İnegöl AVM, miniklere doyasıya eğlence sunuyor.

Yayınlama: 16.10.2014
728
A+
A-

İnegöl AVM minikler için artık ritüel haline gelen haftasonu etkinliklerini her geçen çeşitlendirerek, sürdürmeye devam ediyor.

 

11 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te miniklerin her ay birlikte kutladıkları doğum günü etkinliği gerçekleşti. Doğum günü pastası kesildikten sonra miniklerin yüzleri boyandı, oyunlar oynadılar ve sürpriz hediyeler kazandılar. En mutlu günlerini neşe içerisinde ve hep birlikte kutladılar.






 

12 Ekim Pazar günü 15.00- 17.00 saatleri arasında ise İnegöl AVM Pizza Atölyesi’nde Minik Şefler İş Başında etkinliği gerçekleşti. Minikler hep birlikte pizza yaptılar, yediler gönüllerince eğlendiler.

 

İnegöl AVM, her haftasonu miniklerin kişisel gelişim ve becerilerini arttıracakları etkinlikler planlamaya ve onlara neşe içinde geçirecekleri, güzel saatler sunmaya devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş