Lodos yıktı geçti

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli lodos, İnegöl’de evlerin çatılarını ağaçları ve trafik tabelalarını yerinden söktü.

Yayınlama: 08.01.2016
482
A+
A-

Karlı havanın ardından ilçemiz lodosa teslim oldu. Geçtiğimi gün meydana gelen şiddetli lodos nedeni ile vatandaşlar olumsuz etkilendi.

 

İlçemizin birçok noktasında çatılar yerinden koparken, reklam panoları, ağaçlar ve araçlar da lodos nedeni ile zarar gördü.






 

TIRI DEVİRDİ

Şiddetli lodos İnegöl Bursa yolunda seyir halinde olan şoförlere de zor durumlar yaşatıyor. Geçtiğimiz yıl birçok tırın devrildiği Baba sultan soğuk hava deposu önünde, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde kamyonet devrildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

 

VATANDAŞ’IN ELEKTRİK KORKUSU

İlçemizde birçok vatandaşın tedirgin olduğu konu ise elektrik kesintileri oldu. Lodos nedeni ile geçtiğimiz yıl elektrik kesintileri ile karşı karşıya kalan İnegöllü vatandaşlar, lodos nedeni ile elektrik kesintisi korkusu yaşadı. Geçtiğimiz gün birçok vatandaşın şikâyetlerine rağmen Alanyurt’ta elektrik kesintisinin meydana geldiği bildirildi.

 

KIRSALDA SIKINTI YOK

Lodos kırsal mahallelerde de geçtiğimiz gün etkisini gösterdi. Kırsal mahallede ağaçların güçlü derecede etkilenmese de zarar gördüğü öğrenildi. Kırsal mahallelerde etkisini gösteren lodos nedeni ile herhangi bir maddi hasar meydana gelmediği bildirildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş