Masal Tadında Sergi

Edremit’li genç fotoğraf sanatçısı Funda Demirkaya’nın ‘Yaz Masalları’ isimli düğün hikayesi fotoğrafları sergisi açıldı.

Yayınlama: 02.02.2017
971
A+
A-

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın açılışını yaptığı sergiye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Raif Sakin, Edremit İlçe Tarım Müdürü Recep Özbudak, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 14 Şubat’a kadar açık kalacak olan sergide, genç sanatçı Funda Demirkaya’nın bugüne kadar çekmiş olduğu fotoğraflar sergilendi.

Körfez’in doğal güzellikleri arasında çekilen fotoğraflarla, nişanlanan veya evlenen çiftlerin mutluluk ve heyecanlarının masal tadında anlatıldığını söyleyen Demirkaya “7 yıldır bu mesleği yapıyorum. Ben fotoğraf çekmeyi sadece deklanşöre basmak olarak değerlendirmiyorum. Benim gözümde hepsi ayrı birer masal ve bu masalın kahramanları ise fotoğraflarını çektiğim çiftler. O masalın içinde nice umutlar ve hayaller var. Onların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak olmak ve güzel bir masalın içinde yer almak beni çok mutlu ediyor” dedi. Sergiyi gezmeye gelenler arasında kendi fotoğraflarını gören çiftler ise büyük bir sürpriz yaşadı. Gün boyunca açık kalan sergiyi gezen vatandaşlar, genç sanatçı Funda Demirkaya ve eşini tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş