Mobilyacılar iftarda bir araya geldi

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, geleneksel 5. İftar programını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın görüldüğü programda sergilenen ve oda üyelerine ait olan en az 40 yıllık tarihi fotoğraflar görenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Yayınlama: 26.06.2015
573
A+
A-

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinin 5’incisi önceki akşam Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar programının yanı sıra gecede oda üyelerinden temin edilen ve en az 40 yıllık geçmişi bulunan fotoğraflar sergilendi.

 

İNEGÖL MOBİLYACISININ TARİHİ FOTOĞRAFLARLA SERGİLENDİ






Program esnasında bir konuşma yapan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Bu yıl iftar programımızın 5’incisini düzenliyoruz. Odamızın bu sene kuruluşunun 50. yılı olması münasebetiyle bazı etkinlikler düzenledik. İlk olarak Boğazköy Barajı civarında 600 tane fidan diktik. Arkasından firmalarımıza Küçük Sanayi Sitesi bölümündeki Kafkasspor Sahası’nda futbol turnuvası düzenledik. 10 tane firmamız katılım gösterdi. Son olarak düzenlenen bu iftarımızda bir fotoğraf sergisi gerçekleştirdik. Elde ettiğimiz donelerle en az 40 yıl ve üzeri düşündüğümüz bu fotoğraf sergisi için ulaşabildiğimiz fotoğraflar bu kadardı. Bu fotoğrafları bize sunan üyelerimize, ailelerine çok teşekkür ediyorum. Fotoğraflarımızı iyice inceleyip bakmanızı tavsiye ediyorum. Bu fotoğrafları inşallah Mobiliyum AVM’de ve ardından AVM’de sergilemeyi düşünüyoruz. Son olarak 15-22 Ağustos tarihleri arasında İnegöl Belediyesi şenliklerinde stant açarak sergilemeyi düşünüyoruz. İftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

GELECEĞİMİZİN GEÇMİŞTEN ALDIĞI GÜÇ…

Fotoğraf sergisine dikkat çekerek bir konuşma yapan Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, “Aranızda bulunmaktan son derece mutluyum. Yönetim ve denetim kurulum adına sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Dışarıda sergilenen tarihi resimleri görünce hayıflandım, gururlandım ve geleceğimizin geçmişimizden aldığı gücü bir kez daha gördüm. Bu nedenle sergiyi düşünerek organize eden ve teşhire sunan herkese federasyonum adına teşekkür ediyorum. Bu gecenin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’Ü EKONOMİK OLARAK LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ

Tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayarak konuşmasına başlayan İTSO Başkanı Metin Anıl, “Bu akşam burada Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın güzide bir iftar programında bir araya geldik. Biz her ne kadar mobilyacıların şirketlerinin idarecisi konumundaysak da Özcan Ayhan ile ve geçmişte Sayın İdil ile birlikte İnegöl mobilyası ve İnegöl mobilyacısı adına çok güzel işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Biz Marangozlar ve Mobilyacılar Odamızı hiçbir zaman Ticaret ve Sanayi Odamızdan ayrı addetmedik, hep birlik ve beraberlik içerisinde İnegöl’ü mobilyada Türkiye’nin başkenti yapma konusunda çalıştık, mücadele ettik. Bu mücadelede emeği geçen herkese başta eski oda başkanımız Sayın İdil’e ve Özcan Ayhan kardeşimize, daha önce oda başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış arkadaşlarımıza saygılar sunuyorum. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda başarılarının devamını diliyorum. Hep birlikte el ele, gönül gönüle İnegöl’ü ekonomik olarak layık olduğu yere getireceğimiz inancıyla hepinize hayırlı Ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odam adına saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

 

İNEGÖL’Ü MOBİLYA BAŞKENTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Bu akşamın ana teması birlik ve beraberliktir. İnegöl’de mobilya her şeyden çok önemli bir unsurdur. Dünyada lokomotif inşaat sektörüdür ama İnegöl’de sırtlayan sektör mobilyadır. Dolayısıyla mobilyayı hep birlikte yaşatmamız gerekiyor. Hemen salonun giriş kısmında geçmişten bugüne bu işte emeği geçen büyüklerimizin resimleri var. Ebediyete intikal edenlere rahmet diliyorum. Hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Bu arada mobilyada örnek birçok kurum, kuruluş var. Desteklemeye çalışıyorlar. Bu birlikleri sinerjiye dönüştürmek adına başta Mobilyacılar Odamız, Ticaret Odamız, İMOS, İnegöl Belediyesi ve diğer tüm kuruluşlar mobilyada İnegöl’ün başkent olabilmesi adına gayretlerini azami ölçüde ortaya koyuyorlar. İnşallah bundan sonra da bu hedefe ulaşmak adına herkes elinden geleni yapar, esirgemez. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş