Mobilyacılar Odas’ından İMOB gezisi

Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı Özcan Ayhan, 30 Ocak Cumartesi günü yapılacak program ile mobilyacı esnafı İMOB Mobilya Fuarı’na götüreceklerini ifade etti.

Yayınlama: 20.01.2016
359
A+
A-

Yazılı basın açıklamasında bulunan Özcan Ayhan, “26-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenlenecek olan İMOB Mobilya Fuarına 30 Ocak Cumartesi günü sabah saat 06.00 da Sani Konukoğlu Camii önünden hareket edilecek şekilde gezi düzenleme kararı aldık”

 

İKİ OTOBÜS KALDIRILACAK






“Bilindiği gibi İstanbul Fuarları bu yıl farklı bir şekilde düzenleniyor. İlk fuar TÜYAP Fuar Merkezinde 12-17 Ocak tarihleri arasında düzenlenmiş ve Bu fuarda yer almayı tercih eden İlçemiz Mobilyacısı ürünlerini sergilemiştir. İkinci fuar ise 26-31 Ocak tarihlerinde CNR Fuar Merkezinde sergilenecek. Bu fuarda ise toplam 712 firma yer alacak. Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen İMOB Fuarına, İnegöllü mobilyacılarımız en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Şov niteliği olan fuar için gezi düzenleyerek İnegöllü esnaflarımızı fuara götüreceğiz. 30 Ocak Cumartesi günü sabah 06.00 da başlayacak Geziye katılmak isteyen esnafların, Mobilyacılar Odası’na gelerek kayıt olmaları ve yol ücreti olarak 50 TL ödemeleri gerekiyor. Gezimizi 2 otobüsle sınırlı tutuyoruz. Bu nedenle otobüslerimiz dolduğunda kayıt işlemi sona erecektir. Katılmak isteyen esnaflarımızın vakit kaybetmeden odamıza başvurmalarını hatırlatıyor, hayırlı işler diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş