Mobilyacılardan eğitime makine desteği

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi desteğinde bulundu.

Yayınlama: 29.03.2016
462
A+
A-

2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir süre önce Mobilya İç Mekân Tasarım alanı için gerekli olan Çizerli Yatar Daire Makinesi satın alınarak öğrencilerin kullanımına teslim edilmişti. Oda yönetiminin yeni desteği Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim, Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören özel öğrenciler için oldu. Öğrencilerin kullanabileceği Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi önceki gün düzenlenen tören ile okula teslim edildi.

 

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ






Makine teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Özcan Ayhan, “5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları Kanunu çerçevesinde çalışmalarını devam ettiren Odamız imkânları çerçevesinde eğitim yuvalarına destek olmaya çalışmaktadır. Geçtiğimiz günlerde özel öğrencilerimizin eğitim gördüğü Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Merkezi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mustafa Öztürk’ün tarafından imzalı talep dilekçesi yönetim kurulumuzdan değerlendirilerek kabul edildi ve talep edilen makine temin edilerek bu gün kendilerine teslim edildi. Oda olarak eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Klasik Tip Ağaç Torna Makinesi okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” dedi.

 

DUYARLILIK ÖRNEĞİ

Okul Müdürü Mustafa Öztürk ise; “Okulumuzda özel öğrenciler eğitim almakta olup burada aldıkları eğitimler neticesinde mobilya fabrikalarında öncelikle staj sonrasında ise mezun olduklarında özel kadrolarda firma personeli olarak iş bulma imkânına sahip olmaktadır. Mobilya bölümü öğrencilerinin kullanabileceği Klasik Ağaç Torna Makinesi, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından temin edilerek okulumuza hediye edildi. İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın bu duyarlılığı nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından makine montaj işlemi gerçekleştirildi. Montaj işleminin bitmesi ile makineyi ilk kullanan Oda Başkanı Özcan Ayhan oldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş