Muhtarların mühür değişiyor

İnegöl Kaymakamlığı, 30 Mart yerel seçimleri sonrası seçimi kazanan 116 muhtara çağrıda bulunarak Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurması gerektiğini bildirdi. Çeşitli resmi işlemler için başvurması gereken muhtarlar arasında köy muhtarlığından mahalle muhtarlığına dönüşen yerlerde mühür de değişecek.

Yayınlama: 10.04.2014
876
A+
A-

İnegöl Kaymakamlığı, 30 Mart yerel seçimleri sonrası seçimi kazanan 116 muhtarın Sigorta ve Bağ-Kur girişlerinin yapılması için muhtarların Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurması gerektiğini kaydedildi.

 

Muhtarların Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği ve ifade edilirken, ayrıca köylerden mahalleye dönüşen bölgelerde ise muhtarların mühürlerinin değişeceği bildirildi. Bunun için de muhtarların Kaymakamlığa başvurması gerekiyor.






 

Sigorta ve Bağ-Kur ile mühür değişimi için şuana kadar 15 muhtarın başvurduğu, diğer muhtarların henüz müracaat etmedikleri öğrenildi. Kaymakamlık, tüm muhtarların bu işlemler için en kısa sürede Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurmasını istedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş