“Net skorlarla galip gelmek istiyoruz”

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, ” Lige başlarken özellikle kendi sahamızda kesinlikle puan kaybetmeden net skorlarla galibiyet alarak ilerlemek istiyoruz.”dedi.

Yayınlama: 23.10.2015
583
A+
A-

Ekibimiz, Cumartesi günü İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda ağırlayacağı Bornova Anadolu Lisesi maçı hazırlıklarını, müsabakanın oynanacağı salonda Aksoy, yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

 

Aksoy, idman sonrası yaptığı açıklamada, ligin ilk maçında seyircileri önünde galip gelmek istediklerini söyledi.






 

GALİBİYET ALARAK LİGE MERHABA DEMEK İSTİYORUZ

Bornova Anadolu Lisesi takımının iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu: “Biz bu sezon geçen seneki kadrodan belli bir kaç arkadaşı iskelet olarak muhafaza edip yeni bir takım oluşturduk. 17 Ağustos’tan itibaren çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalar süreci içerisinde antrenmanlar, maç programları ve turnuvalar şeklinde geçti. En iyi şekilde hazırlındık. Lig etabına Bornova Anadolu Lisesi maçı ile başlayacağız. Bornova Anadolu Lisesi takımı geçen sene 2. Ligdeydi. Bu sene yeni bir kadro oluşturdu. İyi bir takım iyi bir ekip. Lige başlarken özellikle kendi sahamızda kesinlikle puan kaybetmeden net skorlarla galibiyet alarak ilerlemek istiyoruz. Bildiğiniz gibi ligin ilk maçları biraz zor geçer ve güçlü bir takım. Bornova Anadolu Lisesi takımı da şuanda kurulduğu ekiple mukayese edildiği zaman belli bir kalitesi olan bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor ama üstesinden gelecekte bir takım bir ekip var. Ligde Cumartesi günü başlayacağımız ilk maçta galibiyet alarak lige merhaba demek istiyoruz.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş