O HIRSIZLAR YAKALANDI

İnegöl’de Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nde 1,5 ay içerisinde gerçekleşen 8 ayrı hırsızlık vakasının ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Emniyet Ekipleri, hırsızlık olayına karışan 2 şahısı yakaladı.

Yayınlama: 23.02.2016
474
A+
A-

Geçtiğimiz 1,5 ay içerisinde Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nde bir birine yakın olan 8 iş yerine, hırsızlar girmişti. İki iş yerinde kasayı açamadıkları için kendileri ile beraber motosiklet ile götüren hırsızlar, diğer iş yerindeki kasaları ise açmış ama kasalar boş çıkmıştı.

 

Edinilen bilgilere göre C.S (20), Z.K (25) ve birlikte oldukları bir şahıs ile beraber, Ağaç İşleri Bölümü Küçük Sanayi Sitesi’nde 7 iş yerine soygun için girdi ama kasalardan istenilen çıkmayınca 8. işyerine girdiler. 8. İş yerine giren C.S (20), Z.K (25) ve birlikte oldukları bir şahıs, buradan da elleri boş çıkınca, iş yerinden çıkarak Ortaköy Kavşağında araçlarını durdular.






 

 Ortaköy Kavşağında şüpheli aracı gören Emniyet Ekipleri, araç içerisinde arama yaparken, eldiven, maske, tornavida, demir levye gibi hırsızlık anında kullandıkları araçları ele geçirdi. Daha sonra C.S (20) ve Z.K (25) hırsızlık şüphelileri olarak Emniyete götürüldü. Emniyette hırsızlık vakalarının yaşandığı iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin aranan hırsızlar olduğunu tespit etti. Emniyette sorgulanan C.S (20) ve Z.K (25), suçlarını itiraf etti.

 

2 Kasayı açamadıkları için kendileri ile beraber götürdüklerini belirten hırsızlar, bu kasaların birinin Boğazköy Barajı’na, diğerini ise Çeltikçi Mahallesi yakınlarına attıklarını ifade etmelerinin ardından, Emniyet ekiplerinin bu bölgelerde yaptıkları çalışmalar sonucunda kasaları buldukları öğrenildi.

 

Hırsızlık olayına karışan C.S (20) ve Z.K (25) adliyeye sev edilirken, güvenlik kameralarına yakalanan 3. şahsın ise firarda olduğu öğrenildi. Emniyet Ekipleri firari şahsın yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş