O şahıslar futboldan men edildiler

2. Lig Kırmızı Grup 2. haftasında ilçemizde oynanan İnegölspor-Manisaspor futbol müsabakasının ardından Manisaspor takım otobüsüne yapılan taşlı saldırı konusu ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Saldırganların 1’er yıl futboldan men cezası ile cezalandırıldıkları öğrenildi.

Yayınlama: 28.09.2015
426
A+
A-

13 Eylül 2015 Pazar günü İnegöl’de oynanan İnegölspor-Manisaspor futbol müsabakasının ardından Manisaspor futbol takımını taşıyan otobüse bazı taraftarların yapmış olduğu taşlı saldırı olayı ile alakalı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce oluşturulan özel ekiplerce yapılan araştırma, inceleme ve çalışmalar neticesinde bahse konu eylemi gerçekleştiren B.D., M.K., E.Y., A.K., İ.D., H.K. ve İ.S. isimli 7 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 

ŞAHISLARI KAMERALAR ELE VERDİ






Sportmenliğe aykırı tutum ve davranışlar sergileyerek taşkınlık çıkaran ve ilçemizin kamuoyu nezdinde olumsuz bir şekilde anlatılmasına sebebiyet veren söz konusu şahıslar, statta bulunan kameralar ve görevlilerce çekilen kayıtlar, ilçede bulunan MOBESE ve özel işyerlerine ait tüm kamera kayıtları birer birer incelenmek suretiyle tespit edilerek yakalandılar. Şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları gereği ‘Kasten Yaralamaya Teşebbüs, Mala Zarar Verme ve Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet’ konularından yasal işlem yapılarak adli mercilere intikal ettirildiler.

 

FUTBOLDAN MEN

Konu ile ilgili olan şahısların 1 yıl süre ile futbol müsabakalarından men kararı uygulamaya konuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş