Öğrenci Meclisi’nden Aktaş’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde okullar arasında düzenlenen seçimle göreve gelen İnegöl Öğrenci Meclisi Başkanı Beytullah Gümüş ve başkan vekilleri İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 13.11.2015
492
A+
A-

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi çerçevesinde oluşturulan İl Öğrenci Meclisi başkanlık seçimleri önümüzdeki hafta Salı günü Bursa’da düzenlenecek.

 

Seçim öncesinde İl Öğrenci Meclisi başkan adayı Beytullah Gümüş, başkan vekilleri Yusuf Çelik (Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi) ve Burak Şener (Turgut Alp Anadolu Lisesi Öğrencisi) Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, yapılacak seçim hakkında istişare ettiler.






 

Ziyaret esnasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Beytullah Gümüş kardeşimiz geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle İnegöl Öğrenci Meclis Başkanlığı görevine getirildi. Yanındaki kardeşlerimiz ise başkan vekilleri. Öncelikle kendilerine girdikleri bu yolda başarılar diliyorum. Yaklaşık 10 yıl önce uygulanmaya başlayan demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesinin hem gelecek nesillere demokrasi bilincini hem de başkalarının düşüncelerine ve görüşlerine saygı duymayı küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza öğrettiği için önemsiyorum” dedi.

 

Aktaş konuşmasının devamında; “Bu kardeşlerimiz İnegöl’de 52 bin öğrencimizi temsil ediyor. Ben Bursa’da yapılacak seçimde Beytullah kardeşimizin İnegöl’ümüzü en güzel şekilde temsil edeceğine ve başarıyla döneceğine inanıyorum. Kendisine İl başkanlığı seçiminde muvaffakiyetler diliyorum. Yapacakları projelerde her daim elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş