Okul başkanları Aktaş’a bilgi verdi

İnegöl Öğrenci Meclisi Başkanı Kadir İnci, berberindeki İnegöl Küçükçalık Lisesi ve Mozaik Temel Lisesi Okul Başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.12.2014
731
A+
A-

 

CİDDİ KATKILARDA BULUNDUK

Desteklerin İnegöl Öğrenci Meclisi Başkanı Kadir İnci, berberindeki İnegöl Küçükçalık Lisesi ve Mozaik Temel Lisesi Okul Başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler. •Serhat ÇİÇEK






 

süreceğini belirten Aktaş, “İlçemizde yeni okul binaları inşa ediliyor. Sınıflarlarda akıllı tahtalar kuruldu. Son 10 yıla baktığımızda İlçe Eğitimine ciddi yatırımlar yapıldı. Belediye olarak bizlerde eğitime ciddi katkılarda bulunduk” şeklinde konuştu.

 

GELECEĞİNİZDEN ENDİŞE EDERSİNİZ

“Bizim en büyük zenginliğimiz sizlersiniz. Eğer genç nüfusunuz yoksa geleceğinizden endişe edersiniz” diyen Aktaş, İnegöl’ün genç bir nüfusu olduğunu, genç nüfus olmadan hedeflerin yakalanamayacağını, bu nedenle gençlerin çok önemli olduğunu ifade etti.

 

MESLEKİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUM

“Sizlerin her biriniz çok önemlisiniz” diyen Aktaş, öğrencilere tavsiyelerde de bulunarak, “Sizlerin kendinizi farklı alanlarda yetiştirmeniz gerekiyor. Mesleki eğitim bu anlamda çok önemli. Bunun önemini kavrayıp eğitim, sanayi iş birliğini kurmaya çalışıyoruz ve bunda da belli mesafeye gelindi diye düşünüyorum. Bizim farklı mesleki alanlara da yönelmemiz lazım. Bazılarımızın mesleki eğitime de yönelmesi gerekiyor. Ben bundan dolayı mesleki eğitimi önemsiyorum. Ben bunları söyleyerek mesleki eğitime yönelmiş arkadaşların da doğru tercihlerde bulunduğunu ifade etmeye çalışıyorum’’ şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş