OYDER’den Aktaş’a ziyaret

Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) Başkanı Mustafa Şiren, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Şiren ziyarette; derneğin 80 dönüm alan üzerine yapmayı planladığı ağaçlandırma projesi hakkında Başkan Aktaş’ı bilgilendirdi.

Yayınlama: 23.09.2014
755
A+
A-

Oylat Doğa Koruma Derneği, OSB ile Alanyurt arasında yer alan 80 dönümlük alanda yapmayı planladığı ağaçlandırma projesi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

Ziyarette; Dernek Başkanı Mustafa Şiren, hazırlanan projeler üzerinde Başkan Aktaş’a detaylı bilgi verirken, ilk ağaç dikimini Kasım ayında gerçekleştireceklerini söyledi. 






 

80 DÖNÜMLÜK ALANA 3 BİNE YAKIN AĞAÇ

Derneğin 2013 yılında kurulduğunu anımsatan Mustafa Şiren, derneğin genel kurulunu 2014 yılında yaparak, yeni yönetimi oluşturduklarını söyledi. Dernek olarak birçok çalışma ve proje yapacaklarını da kaydeden Şiren; “Proje kapsamında 80 dönümlük alana 3 bine yakın ağaç dikilecek. Bu ciddi ve büyük bir proje” şeklinde konuştu. 

 

FEDAKÂRLIK İSTEYEN ÇALIŞMALAR

Projeye destek sözü veren Başkan Aktaş, 28 Mayıs tarihi itibariyle genel kurulunu yapan ve yeni başkan ve yönetim kurulu teşekkül eden Oylat Doğa Koruma Derneğinde görev alan isimlere teşekkür ederek, “Belki iş adamları dernekleri, spor kulüpleri gibi dernekler, sivil toplum örgütleri sonuç odaklı oluşumlar gibi gözükebilir ama bu tip çalışmalar daha çok gönüllülük gerektiren, fedakârlık isteyen çalışmalar. Öncelikle arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum” dedi.

 

Aktaş, bir süre önce ilçe kaymakamı ile paylaşılan ve özellikle Alanyurt ve organize sanayi bölgesine tampon bölge oluşturacak, alanla alakalı kendisine de brifing verilen projenin oldukça güzel hazırlandığını kaydetti.

 

HAYIRLI BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ OLURUZ

İnegöl’ün sahip çıkması halinde projenin kısa süre içerisinde gerçekleştirileceğine İnandığını ifade eden Aktaş, projenin gelecek adına yapılmış çok önemli bir yatırım olacağını söyledi. Aktaş; “Bizim çocuklarımızın, evlatlarımızın bizi hayırla yâd edeceği çok hayırlı bir çalışma yapmış oluruz. Projeyle alakalı elimizden gelen tüm desteği hem belediye olarak, hem şahsım adına vereceğimizden arkadaşlarımızın hiçbir şüphesi olmamasını özellikle söylüyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş