Özdilek’te 23 Nisan gururu

Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 94.yılını Özdilek’te kutladılar.

Yayınlama: 28.04.2014
947
A+
A-

Gazi Osmanpaşa İlkokulu öğrencilerinin eşsiz gösterileriyle hem veliler hem Özdilek Alışveriş Merkezi misafirleri keyifli dakikalar geçirdiler.

 

80 öğrenciden oluşan 1 koro 3 halk oyunları ekibi işletme dış bahçede yeteneklerini sergilediler. Gösteri sonrası hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.






 

Dönem boyunca her cumartesi Özdilek AVM’de drama dersi alan kültür-sanat atölyesi çocukları, 23 Nisan çocuk bayramında ailelerine duygu dolu anlar yaşattılar. Küçük büyük tüm öğrencilerin sahne aldığı gecede tüm veliler heyecanla ve gururla çocuklarını izlediler.

 

Bir dönem boyunca verilen emeğin sonucu görülmeye değerdi. Gösteri sonrası çocuklar, büyük alkış ve beğeni aldılar. 1. ve 2.  Sınıflara da Şirin Oba, Cengiz Oba ve Özdilek yöneticileri tarafından sertifikaları ve madalyaları verildi.

 

Gecenin ardından velilerin teşekkür ve tebriklerini kabul eden Cengiz Oba, 17 Mayıs’ta kültür sanat yılsonu özel gösterilerini sergileyeceklerini iletti.

 

Yapılan çalışmalara ek olarak Üçel Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin yapmış olduğu resim ve figürler Özdilek Alışveriş Merkezi girişinde sergilendi. Sergi misafirlerden büyük beğeni topladı.

 

Özdilek Alışveriş Merkezi bu tür sergilerin sadece özel günlerde değil sürekli olarak bulundurulacağını belirtti.    



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş