Özel Umut’lu gençlerin ilk turnuvası

İnegöl Özel Umut Yolu Spor Kulübü, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde öğrenim gören 2 sporcu, 1 ve 2 Mart 2015 tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan 1. ve 2. Bölge Yüzme Şampiyonasında İnegöl’ü temsil edecek. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.03.2015
930
A+
A-

İnegöl Özel Umut Yolu Spor Kulübü Başkanı Gülistan Dağdelen, yarışmaya katılacak olan öğrenciler,  yarışmaya görevli gidecek olan idareci/antrenör Erdoğan Yakut ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serhan Süleyman Bucak ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Şube Müdürü Ali Doğru’yu makamlarında ziyaret ettiler.

 

Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN öğrencilere yarışmalarda başarılar dileyerek öğrencilerin yarışmalara katılacaklarından dolayı büyük sevinç duyduğunu belirtti.






 

Aynı zamanda İnegöl Özel Umut Yolu Başkan Yardımcısı Olan Milli Eğitim Şube Müdürü Ali DOĞRU’ da öğrencilere başarılar diledi.

 

DOĞA KOLEJİNDEN BÜYÜK DESTEK

İnegöl Özel Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Gülistan Dağdelen, ““Kulübümüz kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonuna bağlı gerçekleşecek olan 2015 Yılı faaliyetlerine Yüzme, Atletizm, Masa Tenisi, Futsal, Futbol, Voleybol, Basketbol, Bocce, Bowling branşlarında başvurduk. (TÖSSFED) Faaliyet Programında yer verilen Yüzme Şampiyonasına kısa bir süre içerisinde hazırlanıldı.  Yüzme havuzunun kullanımında Doğa Koleji büyük destek verdi. Desteklerinden dolayı da Doğa Koleji Müdürü ve Kolejde çalışan personele teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kulübümüzün ilk sporcuları ve ilk yarışmaları… Bunun heyecanını biz de duymaktayız. Umarım güzel sonuçlarla dönerek Samsunda gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasında katılmaya hak kazanırız. Öğrenci sporcularımızdan olan Ekrem Kılıçkıran ve Mehmet Alim Bingöl 50 Metre ve 100 Metre serbest yarışma stillerinde yarışacaklardır.  Kulübün yeni kurulmuş olması ve bu sebeple zamanın da kısa olmasından dolayı 4 gün içinde 1 saat süresince Doğa Koleji’nin yüzme havuzunda çalışma imkânı bulabilmişlerdir. Yarışmalarda derece almalarından ziyade, katılacağımız etkinliklerdeki ilk amacımız öğrencilerin sosyal aktivitelere katılımlarının sağlanması, spor yoluyla fizik kondisyonunu geliştirmeleri, arkadaş edinmeleri, yarışma kurallarına uyma becerilerinin kazanımı ve toplum ile ilişkilerini güçlendirmektir. Bunların kazanımı olduğu müddetçe başarı kendiliğinden gelecektir.  Mart ayında da Atletizm ve Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katılacak olan öğrenci sporcularımızla ilgili çalışmalara da başlanılmıştır. Öncelikle Sporcularımızın aileleri, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler ve tüm eğitim gönüllüsü kişilerin desteği ile umarım öğrencilerimiz başarılı olurlar” dedi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş