“Play-Off’u garantilemek istiyoruz”

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu deplasmanda karşılaşılacak olan Galatasaray HDI Sigorta maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, ” Play-Off’u garantilemek istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.02.2016
473
A+
A-

Turuncu-lacivertli ekibimiz, Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını Antrenör Aksoy gözetiminde, İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Aksoy, antrenman öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu hafta önemli maçlar başlıyor. Aslında tüm maçlar çok önemli. Galatasaray’da bizim ilk yarı da kendi sahamızda kazandığımız maçtı. Rövanşı olacak. Bizimde puana ihtiyacımız var Galatasaray’ında puana ihtiyacı var. Galatasaray takımı puan olarak bizden daha aşağı da fakat son oynadığı Tokat galibiyeti ile bir çıkış, ivme yakaladı. Biz oradan puan ve puanlar almak istiyoruz. Biliyorsunuz İzmir deplasmanın da Arkas Spor ile iyi bir oyun oynadık. 2-1 öne geçtik. 2-2 oldu. 3-2 kaybettik. Muhakkak Galatasaray maçından puanlar çıkartıp play-off’u daha garantilemek istiyoruz. Bu lig zor bir lig. Sonuna kadar böyle devam edecek. Ben sadece kendi hesabımı yapıyorum. Tüm rakipler benim için çok  çok önemli. Her maçtan puan çıkartmak istiyorum.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş