Kafkas Play-Off’ta

Bölgesel Amatör Lig için Play-Off biletini kapacak olan takımı belirleyen İnegöl derbisi golsüz beraberlikle sonuçlandı. Alınan sonuca göre Kafkasspor, Kurtuluşspor’un 3 puan önünde bileti alan taraf oldu.

Yayınlama: 07.03.2016
343
A+
A-

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Play-Off mücadelesi veren temsilcilerimiz Kafkasspor ve Kurtuluşspor, dün saat 15.00’da Kurtuluş Sahası’nda karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen derbinin sonucunda gol sesi çıkmazken Kafkasspor, aldığı beraberlikle rakibiyle arasında bulunan 3 puanlık farkı korudu ve Play-Off biletinin sahibi oldu.

 

YENİCE FARKA KOŞTU






Yine B Grubu temsilcilerimizden Yenicespor, dün saat 15.00’da Gülyazı Sahası’nda konuk olduğu Bursa Bordospor’u 6-2’lik farklı skorla mağlup ederek moral buldu.

 

B Grubu’ndaki son temsilcimiz Gençlergücü ise haftayı bay geçti.

 

KARADENİZ “GÜVEN” VERDİ

A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise, saat 15.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı 19 Mayıs Gençlik’i 3-0’la yenerek rahat bir nefes aldı.

 

DOĞANSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

1. Amatör Play-Off Grubu’nda ise temsilcimiz Doğanspor, Mimar Sinan Gençlikspor’u Ahmet Ateş ve Yusuf Turan’ın golleriyle 2-0 geçmesini bildi.

 

2. AMATÖR’DE GOL FIRTINASI

2. Amatör Küme’de ise Akhisar Demir, dün saat 13.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırladığı Yenişehir Yolörenspor’u liderlik maçında 3-0’la geçerek zirveye oturdu. İsaören, saat 13.00’da Kurtuluş Sahası’nda karşılaştığı Cerrahspor’u 3-0 yenerken Hocaköyspor ise saat 11.00’da Yenişehir’de konuk olduğu Yenişehir Söy. Başak Spor’u 8-1 gibi farklı bir skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş