Protokol krizi

Açılış için İnegöl´e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşma sırası nedeniyle törende Kaymakam Ali Akça ile arasında kriz yaşandı.

Yayınlama: 05.11.2015
683
A+
A-

‘Ben Büyükşehir´i temsil ediyorum. O ilçeyi temsil ediyor´ diyerek tepki gösteren Altepe´yi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin sakinleştirdi.

 

Protokol konuşmaların da sunucu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´den önce Kaymakam Ali Akça´yı konuşmasını yapmak üzere davet etti. Sıralamanın yanlış olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, önce Recep Altepe´nin konuşması gerektiğini belirterek, Başkan Altepe´yi kürsüye yönlendirdi. Altepe konuşmasını bitirdikten sonra Şahin´e, kendisinin Kaymakam Ali Akça´dan sonra konuşması gerektiğini belirterek, tepki gösterdi.






 

Protokol konuşmaları bitmesine rağmen tepki göstermeye devam eden Altepe, “Ben Büyükşehir´i temsil ediyorum. O ilçeyi temsil ediyor. Herkes haddini bilecek” dedi. Yaşanan bu durumda yatışmayan Altepe, tartışmayı uzatınca Şahin, “Uzatmaya gerek yok. Biz Kaymakamımızı seviyoruz” diyerek, konuyu kapattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş