Protokolde İnegölspor seferberliği

İlçe protokol üyeleri, 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor’un yönetimini, teknik heyetini ve sporcularını ziyaret ederek ligdeki kötü gidişin tersi bir havaya bürünmesi için destekte bulundular.

Yayınlama: 07.12.2015
404
A+
A-

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel geçtiğimiz Cumartesi günü kulüp tesislerinde İnegölspor yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları ile bir araya gelerek tatlı ikramında bulundular.

 






“SİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Ziyaret esnasında bir selamlama konuşması yapan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “İnşallah bu tesislerde sizi son kez ağırlarız. Yeni tesislerimizin projesi yakında tamamlanıyor. Oraya geçince yeniden buluşuruz. Bize kötü günümüzde destek için buraya geldiniz. Allah razı olsun. İnegölspor’un gerçekten size ihtiyacı var. Şuanda ne kadar kötü düşünsek de İnegölspor’un çok acil bu durumdan kurtulması lazım. İyi günde herkes destek verir ama şuanda sizin bize destek vermeniz manevi olarak bize çok büyük memnuniyet verdi. Sporcu kardeşlerim, yönetimimi ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız ile birlikte ziyaretinize geldik. Geçen hafta gelme isteğimiz vardı. Çocuklara moral verelim istedik. Antrenman ortamında gelmek istedik. Emniyet Müdürümüz gitmek istedik kupada tur atladık, eğer gidersek seri galibiyetler başlar dedi. İnşallah artık başlamasını istiyoruz. Geçmişte olan olmuştur. Önemli olan artık ileriye bakmaktır. Geçen geçmiş, geçmişten ders alacağız ama ufka geleceğe bakacağız. Geçmişi sıfırlayıp; ufka doğru bakanların çok başarılı olduklarını biliyoruz. Bu şehrin bu galibiyetlere ihtiyacı var. Bu durum bize hiç yakışmıyor. Bunun hiçbir şekilde mazereti yok. Bu işi kotaracak olanlar da sizlersiniz” dedi.

 

Görev süresi boyunca 4 kaymakam, 4 emniyet müdürü, 4 de jandarma komutanı ile birlikte çalıştığını aktaran Başkan Aktaş; “Bu üçlü kadar futbolla ilgili alakalı kaymakam, emniyet müdürü ve jandarma komutanı görmedim” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

“MÜCADELE AZMİNİZİ ELDEN BIRAKMAYIN”

Kaymakam Ali Akça ise, “Bu ziyarette oluşan sinerji mücadele azmi olarak geri dönecektir. Bizler sık sık insanlarımızın karşısına çıkarak düşüncelerimizi onlarla paylaşırız. Bugün özellikle sizlerle konuşmayı arzu ediyorum. Bir kısmınız İnegöllüsünüz bir kısmınız İnegöl’ün dışından geldi. İnegöl, birçok değeri olan Türkiye’nin göz bebeği ilçe. Osmanlı’nın şekillendiği ana akslarından biri. İnegöl’ün en büyük değeri evrensel düşünebilen insanlarıdır. Evrensel düşünen insanlar dışarıdan gelen insanları kendi potasında eritip hayatın dinamizmi içerisinde üretime dönüştürebilme yeteneğine sahiptir. İnegöl’ün tarihi, tabi değerleri vardır. İnegöl’ün marka değerlerinden biri İnegöl mehteridir. Türkiye’de mobilyanın başkenti olma iddiasına sahip olan bir ilçedir İnegöl… Bu anlamdaki pozisyonu dünyaca da biliniyor. Yine köftemiz meşhurdur… Bunları sıralayabiliriz ama İnegöl’ün marka değerlerinden biri de İnegölspor’dur. İnegölspor İnegöllü insanların gönlüne taht kurmuştur. Birçok ilçede çalıştım. Zaman zaman farklı yerlerde maçlara da gittim ama ilçe bazında İnegöl insanı kadar kendi takımına sahip çıkan, tribünleri dolduran seyirci bulamazsınız. İnegöl insanı takımının galibiyeti ile sevinmeyi, takımının mağlubiyetinden dolayı da üzülmeyi kendisine şiar edinmiş. İnegölspor’u kendisi ile bütünleştirmiş. İnegöl insanı sizden sadece bir şey bekliyor. Sahadaki mücadele azminizi bekliyorlar. İnegöl’de olduğum sürece tribüne gelip sizleri izlemekten büyük keyif alıyorum. Galip olduğunuzda sizlerden fazla bizler seviniyoruz. Geçtiğimiz yıllarda burada birçok güzel maç seyrettik. Bu yıl da seyrettik ama talihsizlik yakanızı bırakmıyor. Şans da talih de sizin mücadele azminizle doğru orantılıdır. Bazı dönemlerde maç içerisinde maçtan kopmalar oluyor, demoralize olduğunuz durumlar oluyor. Aklınızın bir köşesinde hakem düdüğü çalana kadar mücadele etme duygusu her zaman olsun. Seyrettiğimiz maçlarda başarı elde etmiş kulüplerin nasıl bir yol izlediklerine bakıyorum, mücadele azminden başka bir şey görmüyorum. Hepiniz yeteneklisiniz, hepiniz güzel oynuyorsunuz ama mücadele azmi ile bunu süslerseniz muvaffak olacaksınız. Sizlere her zaman destek vermeye hazırız. Sahada mücadele eden insanlar gördüğümüz zaman sonu yenilgiyle neticelense bile tribünlerdeki tepkiler olmayacaktır. Koşmalıyız… Mücadele azmini hiçbir zaman elden bırakmayın” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş