Romanlardan güvenlik güçlerine dua

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sinanbey Şubesi’nde düzenlenen program ile Şehitlere ve güvenlik güçlerine dualar edildi. Programa vatandaşlar yoğun katılımı gösterdi.

Yayınlama: 25.02.2016
465
A+
A-

Sinanbey Mahallesi’nde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Adil Kansu, İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Lekesizyiğit, Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram ve derneğin gençlik kolları olan Ateş Karıncaları katıldı.

 

VATANDAŞLAR DERNEK BİNASINA SIĞMADI






İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sinanbey Şubesi önünde gerçekleşen program, çay ikramının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dana sonra Mevlid-i Şerif okundu. Mevlid-i Şerif okunurken, yoğun katılımdan dolayı bazı vatandaşlar dışarıda kaldı.

 

DUALAR EDİLDİ

Mevlid-i Şerif’in ardından İlçe Müftüsü Kazım Güzel, güvenlik güçleri ve Şehitler için dua etti.

 

DUANIN ARDINDAN SOHBET

İlçe Müftüsü Kazım Güzel’in duası sonrası İlahiyatçı Osman Nuri Ekmekçi, bir şehidin mektubunu okudu. Sonrasında ise Çanakkale Savaşı’nda yaşanan hadiseleri katılımcılara aktardı.

 

PROGRAM SONRASI İKRAM

Programın sonlanmasının ardından katılım gösteren vatandaşlara ikramlarda bulunduldu.

 

ALLAH ÜMMETİN TEBESSÜMÜNÜ GÖRMEYİ BİZLERE NASİP ETSİN

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Zor bir zamandan geçiyoruz. İçimizde terör belesı, dışarıda ümmetin çığlık sesleri var. Allah bu durumları kolaylıklarla geçmeyi ve ümmetin tebessümünü görmeyi bizlere nasip etsin. Son aylarda Güneydoğu’da biliyorsunuz operasyonlar vardı ve halen daha devam ediyor. Askerimiz, polisimiz bizim çocuklarımız için kendini feda ederken, kendi çocukları babasız kalıyor. Allah böyle zor günleri birlik ve beraberlik ile aşmayı nasip etsin” dedi.

 

İNŞALLAH DUALAR MANEVİ ZIRH OLUR

Konuşmalarını sürdüren Şenol, “Askerimiz, polisimiz operasyonlarına devam ederken, bizlerde özellikle Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Sinanbey Mahallesi’ndeki şube temsilcilerimizin talebi ile böyle bir organizasyon yapmak istedik. Yoğun bir katılımda gerçekleşti. Ben programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hep beraber asker ve polisimiz için dualar ettik. Askerimizin, polisimizin duaya ihtiyacı var. İnşallah bu dualar onlara manevi bir zırh olur” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş